2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من برام گیار نمیخرننن...اگه دست خودم بود ک میرفتم موسیقی میخوندم...کلاس میری!؟!

اره کلاس میرم. میخوام تااخر ادامش بدم.صدامم خوبه قراره کلاس صداسازی ام برم. توام برو دنبالش هیچوقت دیر نی

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

آرزو داشتم یک دور دور دنیا رو بگردم اونم با یه دوچرخه بعد هر جا میرم ازش عکس و فیلم بگیرم برنامم هم اینه که با یه شغل خوب بتونم یک زندگی مستقل و آروم داشته باشم😊

اره کلاس میرم. میخوام تااخر ادامش بدم.صدامم خوبه قراره کلاس صداسازی ام برم. توام برو دنبالش هیچوقت د ...

موفق باشی😃

ایشالا بعد کنکور میرم 😃البته باید خودمو بکشم تا بزارن

مثل ماه اسمون تنهام،ولی میدرخشم. گناه منم مثل شما خوشگلیم بود خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم...😁
موفق باشی😃 ایشالا بعد کنکور میرم 😃البته باید خودمو بکشم تا بزارن

ای بابااا. چرا نمیزارن؟

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
آرزو داشتم یک دور دور دنیا رو بگردم اونم با یه دوچرخه بعد هر جا میرم ازش عکس و فیلم بگیرم برنامم هم ...

وایی

چه رویاییی🥰🥰🥰

در سکوتم صداییست**دلی باید که دریابد