2777
2789
عنوان

سوال فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 24 پست

من هر وقت رفتم درمونگاه مخصوص بیمه تامین اجتماعی

تو سیستم دارو ها رو زده و رفتم از داروخانه گرفتم اصلأ از دفترچه استفاده نکردن

حتی پای شوهرم که شکسته بود و عمل کردن پلاتین گذاشتن کاملاً رایگان و بدونه استفاده از برگ دفترچه مداواش کردن

فقط داروهایی که اونجا ندارن رو دفترچه مینویسن

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
وای به چه چیزهایی مشکوک میشین

تاپیک های قبلی مو بخون بهم حق میدی مشکوک بشم اخه کاراشم مشکوکه وگرنه مرض الکی مشکوک شدن ندارم

کاملا غریبه به هیچ کجا تعلق ندارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تازگیها نسخه‌ها الکترونیکی شدن، هر چند خودم دکتر نرفتم و نمی‌دونم دقیقن چه جوریه

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!
اخه قبلا بهم خیانت کرده اون خیلی بد حق دارم اخه طرفش دکتر بود 

چیزی هست به اسم نسخه الکترونیک که نیاز به کد ملی داره نه دفترچه

در هر صورت اگر اینقدر مشکوکی سری بعد تعقیبش کن 

بعدم انگشت شکسته که مدام مراجعه نمی خواد 

عکس شکستگی و یه بار گچ میگیرن

بعد از یه مدت هم عکس و باز کردن گچ

حالا عکس داره یا اونم خالی بسته؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
چیزی هست به اسم نسخه الکترونیک که نیاز به کد ملی داره نه دفترچه در هر صورت اگر اینقدر مشکوکی سری بع ...

نه شکسته ولی یجوریه انگار از وقت عمل گذشته حالا انگشتش کج شده هر چند وقت یه بار ورم میکنه ومیگه درد داره هر دکتری رفته یه چیزی گفته

چیزی هست به اسم نسخه الکترونیک که نیاز به کد ملی داره نه دفترچه در هر صورت اگر اینقدر مشکوکی سری بع ...

پس چرا بقیه اطرافیانم دکتر میرن از نسخه الکترونیک استفاده نمیشه

نمیتونم تعقیب برم بچه کوچیک دارم با این اوضا کرونا شوهرم میره یه شهر دیگه با کلی فاصله