2777
2789
عنوان

برادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2636 بازدید | 179 پست

خدایی وقتی دنیال دعوایی حداقل موضوع درست پیدا کنین 

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
یعنی این طرز فکر بچه‌گانه رو بزار کنار یعنی چی چرا بدون تو رفته مگه همه جا با تو باید بره آویزون نبا ...

من این‌جوری فک میکردم بهش گفتم مگه برادرت بدون زنش تا حالا اومده خونمون

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آخه زن با مرد فرق داره من صد بار بدون شوهرم رفتم خونه خواهرم ولی مرد که نباید بدون زنش جایی بره

چقدر عجیبید بخدا...ادم شاخ در میاره از این حرف شما

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 

والا شنیده بودیم بگن اون مرده فرق داره هرجا دلش بخواد میتونه بره ولی نشنیده بودیم چون مرده نمیتونه بره (من خودم به تساوی حقوق زن و مرد و آزادی شون اعتقاد دارم اسیر هم نیستیم که ازدواج کردیم خوش باشیم وگرنه مگه مریضیم واسه آزار خودمون و دیگران ازدواج کنیم )