2777
2789
عنوان

برادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2636 بازدید | 179 پست

خب اونجا کار داشته دیگه عزیزم مهمونی نبوده که از قبل بدونه  بنظرم زیاد سخت نگیر منو شوهرم بدون هم جایی نمیریم ولی اینا ی هویی پیش میاد 

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو یه شهر دیگه وقتی نبودی و اونجا خسته و کوفته بوده. ایرادی داشت محبت کردن و لطف کردن دعوتش کردن؟

اگه دعوتم نمیکردن میگفتی داداشش شهرشون مسافر بود و تحویل نگرفتن

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم

سخت نگیر گلم خونه داداشه اتفاقا اگر اونا تعارفی نمیکردن باید ناراحت میشدی 

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

به نظرم اشتباه بوده  کارت چون شوهرت کار داشته اونجا حالا اونا هم لطف کردن گفتن سر ظهر نگهش داریم  مهمونی که نرفته بوده بدون شما

خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی ممکن شد  ای لاویو پی ام سی  

این چه کاری بود کردی😑

برادرشه دلش خواست 

خودتو بزاری جای اون اگر به شوهرت نگفته باشی میری خونه خواهرت واکنشش این بود چیکار میکردی؟

فمنیسم،،،دنبال برابری ،جهانی بهتر ، دنیایی که یه دختر بخاطر اینکه یه دختره آزادیشو ازش نگیرن !!! وقتی شب رفت بیرون از خونه بهش توهین نشه ، امنیت داشته باشه ،،، چه زن های ایرانی که به جای آواز خوندن مجبور نشدن سبزی پاک کنن چون فقط این جماعت معتقده صدای زن حروم و شنیدنش گناه ، زن باید تو خونه ظرف بشوره و سبزی پاک کنه :) ،،،وقتی تو بلاد کفر میرن مریخ و فیلمای درمورد پریودشون اسکار میگیره ، ما هنوز درگیر کیسه مشکی برای نوار بهداشتی هستیم :)))))طبق قانون ازدواج با دختر سیزده ساله هیچ‌ مشکلی نداره چون اونقدر بالغ شده که بتونه یک آدم دیگه رو هم به زندگی بیاره ، ولی همون دختر بالغ حق رای دادن،  گواهینامه داشتن ، بدون اجازه پدر از کشور خارج شدن ، حق مستقل شدن و حق به سرپرستی گرفتن یک فرزند رو نداره . ،،، این همون دنیاییه که یه عده تهی مغز ساختن ... اما میشه تغیبرش داد ... تغییر از من شروع میشه ، از تو شروع میشه، از ما شروع میشه ؛)

کار تو کاملا اشتباهه

خونه ی داداششه 

رفته ناهار بخوره 

دعوت رسمی مهمونی که نرفته تازه بازم بره اشکال نداره 

میرفت تو خیابون ناهار میخورد خوب بود تو این کرونا ؟ 

تو باید تشکرم کنی که شوهرتو دعوت کردن ناهار