2777
2789
عنوان

کنجد خوردم 😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6221 بازدید | 93 پست
از بس کاکولی خوردی دلت درد گرفته ۳ تا خیلی بوده

نه از روز اقدامم تا دیشب خوردم سمت چپ شکمم تیر میکشید بی بی زدم مثبت شد ازمایشم دادم مثبت شد دیشب بدبختی گدفتم ۳تا کاکولی خوردم الان از صبح تیر کشیدن سمت چپمو ندارم  وموقع بلند شدن احساس عاجزی ندارم درصورتی ک قبلدیشب ایجوری بودم

💕💙"تو" مالک تمام احساسم هستی عشقم💙💕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین حس و حالتو درک میکنم 🤩 حالا بذا  از هفته ۶ ویارت شروع شه  اون موقع هرروز حالت بده ...

عاشق همینم ک سربچم حالم ۹ماه بد باشه ولی چیزیش نشه😍

حساس نشو گلم😘انشاءالله که چیزی نیست💚 بقول دوستمون خواستی برو دکتر خیالت راحت شه ولی احتمالا دکتر ...

اره نبایدبدبه دلم راه بدم ممنون گلم انشالله ک چیزی نیست 

عزیزم اصلا هفته پنج فقط ساک بارداری تشکیل شده چرا الکی خودتو نگران میکنی فکر میکنی الان این نگرانی ت ...

درست میگی خاهربهداشت رفتم گفت از هفته ۸بیا باسونو

اره نبایدبدبه دلم راه بدم ممنون گلم انشالله ک چیزی نیست 

آره گلم اصلا نباید به خودت استرس وارد کنی...آروم و ریلکس باش...💚

انشاءالله که نی نی سالم و سلامت باشه و بارداری خوبی داشه باشی💚😘

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
اونهایی که میخوان سقط کنن بادولیوان زعفران خالص بچه سقط نمیشه حالابایکم کنجدنگران نباش 

اره درست میگی یدفعه دیدم اینترنت نوشته خطرداره خیلی ترسیدم

اره درست میگی یدفعه دیدم اینترنت نوشته خطرداره خیلی ترسیدم

به اینترنت استناد نکن....اون بالاهم گفتم...وقتی میگن یه چیزی ضرر داره منظورشون حجم زیاده 

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
عزیزم به خودت استرس نده منم ۵ هفته بودم ارده خرما زیاد خوردم یا حلوا شکری روش ارده ریختم خوردم چیزیم ...

اره گلم منم شیره ارده خودرم خیلی ایشالله ک چیزی نیست والکی به خودم استرس دادم

😊😊 نگران نباش  ببین من کنجد خوردم 😁 کله پاچه خوردم 😁 تازه یکی دو وعده سوسیسم خوردم😁 س ...

چشم گلم نوووووش جانت گوشت بشه به تن نی نی نازت اره نباید الکی نگران بشم خدابزرگه

آره گلم اصلا نباید به خودت استرس وارد کنی...آروم و ریلکس باش...💚 انشاءالله که نی نی سالم و سلامت ب ...

مرسیییی گلمممم چشم انشالله😍♥️♥️♥️♥️