setin23 مدیر عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 947 عنوان جاری... | مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 19 پست من هنوز ازدواج نکردم ولی قراره چند وقته دیگه عقد کنم با عشقم که فامیلم هستبچه ها از یکی از زن داداشاش خیلی بدم میاد چیکار کنمحس میکنم اگه لباس خوشگل بپوشه یا خوش زبونس کنی حسودیم میشعقضلوتم نکنید بی دلیل بدم ازش نمیاد دلیلشو ایتجا نمیشه گفت🤕 1399/12/03 | 04:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nahaal_72 عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 6885 خواهرشوهر به از جاریه😂😂😂 نه اصلاااااجاري بهتر از خواهرشوهره چون هرچي باشه اونم زخم ميخوره از خانواده ي شوهر😂 یهجوریمیگیدمنبراخودماحترامقائلمانگار مابهخودمونفحشناموسمیدیمَ😐دشمنمباش،ولیادایهدوستارودرنيار"🙏🏻سعیکنواسهخوبدیدهشدنرویخودتکارکنینهعکسات🤣هیچیموندِگارنیسحتیروحِتبرایجِسمت‼️رفتنبعضیآدمامهمنیس؛مهماینهبعداونادیگهازکسیخوشتنمیاد❌
nasim1398 عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 845 نه اصلااااا جاري بهتر از خواهرشوهره چون هرچي باشه اونم زخم ميخوره از خانواده ي شوهر😂 دشمن دشمنته🤣🤣🤣🤣
زنی_از_جنس_شیشه عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 11421 فقط منطقشون میگه شاید اون برادر بهتره😁😁😁 شاید همسایمون هم بهتر باشه!! دقیقا همینقدر بی ربطه! زندگی اون برادر به زندگی ما دقیقا همینقدر بی ربطه! موضوع اينه كه ما فقط مسئول زندگي خودمونيم و بايد براي بهتر شدنمون نسبت به خودمون تلاش كنيم 🌺
nahaal_72 عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 6885 دشمن دشمنته🤣🤣🤣🤣 دقيقا😂 البته من با خواهرشوهرام اصلا رابطه اي ندارم جز سلام و خدافظولي جاريام با اونا خوبن به ظاهر ولي پشتشون فحش ميدن😂من سعي ميكنم اصلا گرم نگيرم چون چندبار چوبشو خوردم یهجوریمیگیدمنبراخودماحترامقائلمانگار مابهخودمونفحشناموسمیدیمَ😐دشمنمباش،ولیادایهدوستارودرنيار"🙏🏻سعیکنواسهخوبدیدهشدنرویخودتکارکنینهعکسات🤣هیچیموندِگارنیسحتیروحِتبرایجِسمت‼️رفتنبعضیآدمامهمنیس؛مهماینهبعداونادیگهازکسیخوشتنمیاد❌
مهرسامامان عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 17634 اسی اگر دوست داری از لحاظ روانی به خودت آزار برسونی حالا هی برو تو نخ جاری 😐😐😐ولی اگر میخوای آسوده باشه حواست به زندگی خودت باشه خود واقعی ات باش همین