2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 28 پست

چون ۷ باید بیدار بشم

دنیا نیارزد آنکه پریشان کنی دلی/ زینهار بد مکن که نکردست عاقلی❤ من ادعا میکنم آدم منعطفی هستم، در همین راستا نظرات پیشنهادات و انتقادات محترمانه و سازنده رو محترمانه میپذیرم🌹

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منتظر یه تاپیک جنجالیم بعدش بخوابم🤦‍♀️

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
میترسم

از چی

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
دارم با نفسم حرف ميزنم شيفته سركاره 😍

چیکارس

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
بیمارم علاقه دارم خودم رو زجر بدم در حالی که شش صبح باید بیدار بشم:))))))

این کرمو منم دارم

چه گروه اهل دلی😂

از این ربات مباتا بود پروفشم ی دختر با با.سن گنده بود معلوم بود رباته.یه گیف خاکب.رسری بود برگام ریخت

تواین سایت هممون ی پا روانشناس شدیم والا

نمیدونم والا من کلی مشکل دارم الان روانشناس حضوری شده ۵۰ تومن ۱۰۰ تومن ساعتی😯

کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!

چندوقته خواب فوق العاده بد برای خانوادهم میبینم مثل امشب صدقه در حدتوان میدیم ولی نمیددنم چرا تمدم نمیشه 

خدایا ما که به خودمون رحم نکردیم تو بهموون رحم کن 😣

☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن                  ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘  امید ماروهم ناامید نکن                                           که امیدم به خودته خداجون ☘                               ☘خداجون حاجت هامون رو همراه                                       سلامتی و دلخوش بده☘                                                  الهی امین😘😍