2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برای همه ممکنه پیش بیاد یا از بیماری دیگه ای باعثش میشه

دکترا که به من گفتن برم عکس رنگی ببینیم دلیلی داره 

بعد میگن امکان داره اون زمان عفونت باشه که باعث میشه پرزهای لوله حرکت نکنن و اون جنین گیر کنه اونجا 

ازتون میخوان دعا کنید عکس رنگیم سالم باشه روزای خوبی رو سپری نمیکنم 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
دکترا که به من گفتن برم عکس رنگی ببینیم دلیلی داره  بعد میگن امکان داره اون زمان عفونت باشه که ...

البته چیزهای دیگ هم هست که نمیخوام بهشون فک کنم حالم بد میشه 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
دکترا که به من گفتن برم عکس رنگی ببینیم دلیلی داره  بعد میگن امکان داره اون زمان عفونت باشه که ...

انشالا سالم و سالمت باشین هردوتون عزیزم میشه بپرسم چه جور فهمیدی علائمش چی بود

انشالا سالم و سالمت باشین هردوتون عزیزم میشه بپرسم چه جور فهمیدی علائمش چی بود

بتا پایین تو سونو به جز ضحامت دیواره رحم چیزی نشون نداد

بعد درد سمت چپ پهلوم

یتا بالا پایین هم میشد