دخترم سه روز دیگه هشت سال رو تموم می کنه و وارد نه سال میشه یکی از سینه هاش یه کمی بزرگ شده و بوی عرق میده. متخصص غدد هم نوبت گرفتم می ترسم آمپول بده. اصلا کلا اگه زود رس باشه درمان با قرص هم داره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مامانی جونم چرا وقتی دو سالم بود رفتی منو هم باخودت نبردی چرا گذاشتی توحسرت گفتن مامان از ته دل بمونم دوستت دارم لااقل بیاتو خوابم ببینمت من حتی قیافیه تو یادم نیست
من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
شما تجربه ای داری از وقتی فهمیدم خواب و خوراک ندارم به دخترم نگاه می کنم گریم می گیره
اره عزیزم من خواهرم ۸سالگی سینه دراورد بنظرم طبیعیه و اینکه تو دوران بلوغ هورمونا یکم به هم ریختس این که یه سینه بیشتر رشد کرده نگران نباشید درست میشه بزودی
ای بابا منم دوسال پیش عین شمابودم خوب طبیعیه دیگه دخترا 9سن بلوغشونو یه شبه که شروع نمیشه دخترمنم 8سالگی شروع شد البته اضافه وزنم داشت دکترم بردم گفت طبیعیه الانم خداروشکر 11سالشه هنوزم پریود نشده قدشم بلند شده
من دیگرنمی نویسم حسرت،میکشم حسرت...!هرانچه خواستمو نشد،دیگه به هیچ چیز اعتقاد ندارم