2777
2789
عنوان

بلوغ دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 36 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من کلاس سوم‌بودم‌پریود شدم‌چقد بد بود بخدا

مامانی جونم چرا وقتی دو سالم بود رفتی منو هم باخودت نبردی چرا گذاشتی توحسرت گفتن مامان از ته دل بمونم دوستت دارم لااقل بیاتو خوابم ببینمت من حتی قیافیه تو یادم نیست 
عزیزم طبیعیه آمپول هورمونی به هیچ عنوان براش نزن؛دکترم فک نکنم لازم باشه خیلیا اینجوری هستن

شما تجربه ای داری از وقتی فهمیدم خواب و خوراک ندارم به دخترم نگاه می کنم گریم می گیره

قدت رشد کرد

اره ۱۷۵ ام🥴

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
شما تجربه ای داری از وقتی فهمیدم خواب و خوراک ندارم به دخترم نگاه می کنم گریم می گیره

اره عزیزم من خواهرم ۸سالگی سینه دراورد بنظرم طبیعیه و اینکه تو دوران بلوغ هورمونا یکم به هم ریختس این که یه سینه بیشتر رشد کرده نگران نباشید درست میشه بزودی

ای بابا منم دوسال پیش عین شمابودم خوب طبیعیه دیگه دخترا 9سن بلوغشونو یه شبه که شروع نمیشه دخترمنم 8سالگی شروع شد البته اضافه وزنم داشت دکترم بردم گفت طبیعیه الانم خداروشکر 11سالشه هنوزم پریود نشده قدشم بلند شده 

من دیگرنمی نویسم حسرت،میکشم حسرت...!هرانچه خواستمو نشد،دیگه به هیچ چیز اعتقاد ندارم 

راستی نگران قدش نباشید قد کشیدن ربطی به پریود و سینه دراوردن نداره اون بحث ژنتیکی و قد شما و شوهرتون هست که تا چه حد روی قد دخترتون تاثیر بزاره