2777
2789
عنوان

چگونه یک دختر اردیبهشتی را سمت خود جذب بنماییم

| مشاهده متن کامل بحث + 25936 بازدید | 1843 پست
من رنگ شاد دوست دارم و متمایز بودن را دوست دارم عطر هم لایحش ملایم باشه

چه مدل عطریو میپسندی؟

اگر میتونی تصورش کنی،پس قطعامیتونی انجامش بدی.|||حواستون به حرفاتون باشه چون مواردی مانند قضاوت اشتباه پشیمونی داره|||من هستم و زنده ام|||به کسی اثبات نمیکنم چون من همینم که هستم|||اگر میخوای قضاوت کنی اول خودتو قضاوت کن

هرگاه خواستی دختری را به سمت خود جذب بنمایی!ابتدا یک اهنربا خریداری نموده و با چسب یک دو سه به خود وصل نمایید! باشد که ان دختر به سمت تو جذب خواهد شد! 

علی_برکت_الله😁#  

باشد که رستگار شویم! تا راهنمایی دیگر بدرود...  

خب از فاز شوخی دربیام! اولا که کلا به ماه تولدش کار نداشته باش! معیار خوبی انتخاب نکردی! مگه همه اردیبهشتیا ! یکین ! دوما! نمیدونم! حالا فک میکنم میگم  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای چقد گیجی

درست نمیگی چخبره:|ارور دادم 100پوندی

اگر میتونی تصورش کنی،پس قطعامیتونی انجامش بدی.|||حواستون به حرفاتون باشه چون مواردی مانند قضاوت اشتباه پشیمونی داره|||من هستم و زنده ام|||به کسی اثبات نمیکنم چون من همینم که هستم|||اگر میخوای قضاوت کنی اول خودتو قضاوت کن
حیر سه تان

چرخش

شیون

تعقیب

بدو عزیزم چیه؟

هآااا

کجاشو نگرفتی بگو تا بگم

هرگاه خواستی دختری را به سمت خود جذب بنمایی!ابتدا یک اهنربا خریداری نموده و با چسب یک دو سه به خود و ...

میگما

انقدر قسمت اولش جذبم کرد رودم پکید:|
بیا خسارت را بپرداز

ظاهرا یکین

نمیبینی؟

54 سالته، فوق دکتری هم داری اون وقت تازه عاشق شدی اونم 3 و 4 سال از خودت بزرگتر بعد اونوقت مجرد هم ب ...

شیرین؟:|

بابا بیو رو امرو گذاشتم

20 سالمه

فوق دکترا کجا بود

دارم کشک میسابم یه لیسانس ج.ا.ا که به درد WCهم نمیخوره گیرم بیاد

چه مدل که خنک و شیرین و ملایم (شیرینیش خیلی کم باشه) اسم برند بگم؟

هرچی هست بگو

ولی هدیه بهش نمیدم

تهش ازش میپرسم ببینم اوشون از چه برندی خوششون میاد

بعد تطبیق میدم

چون میگن بوی عطر ادکلن فرقی نداره 

و هدیه دادنش جدایی میاره

خر تواون رابطه ای که باید با اهن و پول شارژش کرد:| تنهاییو به خودت تلقین نکن تو میری مریخ تو سا ...

اووووهه😞😂

تنهایی بهتره خیلی بهتر

واسه شما پسرا ک دخترا مادی میخوانتون

ما هم واس زیبایی 

وقتی کسی خودمو واس خودم نخواد فقط ظاهرمو.. اصن میخوام نباشه......

ولی انصافا من اگ باکسی بودمو برام شارژ میفرستاد میزدم میکشتمش پررو😑

ن دوستی ندارم

با فامیل هم ن وقتی میان تو اتاقم

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
میگما انقدر قسمت اولش جذبم کرد رودم پکید:| بیا خسارت را بپرداز ظاهرا یکین نمیبینی؟

فرزندم! مواظب روده ات باش! تورا چه شد! خسارتو بگو اون خانوم بپردازه    والا با این نوناشون! امم نه ببخشید! 

نه! ندیدم! یکی نیسن واقعا!  البته شاااید یه سری تشابهاتی باشه! ولی کلا به مسائل دیگه فکر کن! خانواده! فرهنگ! شهر! اینان که شخصیت طرفو معین میکنه نه ماه تولد! حالا بگذریم!