2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من ترامپو روز زن بم هدیه داد 

وایییییییییی  

جملت تو حلق ترامپ_مو_قشنگ#  

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                
بنزتو بده من میخوای بندازیش دور

هههه یاد دختر خواهر شوهرم افتادم 

جاریم دستشو با طلا کرده بود لوله بخاری اونوقت این بچه بهش میگفت زن دایی هروقت خواستی اینارو بندازی دور بده به من 😅😅😅

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

بخدا حوصله دارنا میان اینجا کلاس میزارن کاش وقت ادما رو میشد داد به یکی دیگه من از کمبود وقت استرس م ...

چقدر آی کیوت پایینه ک نفهمیدی این تاپیک کلاس گذاشتن  نداره توش

#من_یک_فمنیستم                                                  

ی نصیحت اسی جون بنظرم جدا شو معلومه خسیسه من ک مرد خسیس دوس ندارم🙄

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                
باور کن میشه یه زمان میگفتم یعنی ممکنه یه میلیارد پول یه جا ببینم ولی الان حتی باهاش یه خونه خوبم تو ...

دقیقا 

تاپیکت و که دیدم یهو یاد چند سال پیش افتادم که خونه تو جای خوب تهران متری مثلا  ۳  تومن بود و می شد با یک میلیارد خونه خوب خرید . 

الان چی ! هیچی 

این روزی که تو داری ازش حرف می زنی مطمئنن با وجود این شرایط دور نیست .

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.