2777
2789
عنوان

آیا بچه میفهمه دوستش ندارم؟! آیا وقتی ناراحتم اون ساکن میمونه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2800 بازدید | 174 پست
عزیزم من خودم دوتا پسر دارم، ولی آخه این چه حرفیه گلم، الان اگه خودت دختر داشتی و این پست رو یه نفر ...

سوال

چرا اونایی که دختر دارن و پسر ندارن در برابر اونایی ک میگن پسر خیییلی خوبه شدیدا گارد میگیرن

ولی اینو در پسردارها کمتر دیدم؟؟؟؟؟

چرا اونی ک دختر داره حق مسلمشه که به اونی ک پسرداره خیلللی راحت بباله و بنازه ؟؟؟

ولی اگه یکی ک پسر داره بیاد بگه قندعسل دارم پسر دارم همه حمله میکنن بهش و از محاسن دختر داشتن و غمخوار و ....میگن؟؟؟؟

🤔🤔🤔🤔🤔🤔

چرا اینو میگی آخه؟ میدونی چندین نفر مث من آرزو دارن جای تو باشنو داشته باشنش؟ چ پسر چ دختر فرقی نمیک ...

به نازلترین قیمت فروخته میشود ... 😅

من سوالم چیه و شما چی میگین؟! من نصیحت نمی‌خوام، اژلاعات میخوام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا موافقم ،پسر و دختر فرق نداره اما دختر ستیزی از جانب یه زن واقعا درد آورده ‌‌... مثل خواهرشوه ...

بله دیگ

انقد ادمای احمق بی فرهنگ تو مواجه با زن حامله گفتن عه بچت دختر شد؟ای بابا..انشالله بعدی پسره و ...

واقعا تحمل خیلی از خانوما سراومده و شروع کردن به دفاع از جنسیت باارزش دختر که کاملا هم حق دارن.(تو همین تاپیکم امثال اون احمقا کم نیست که میگن خونه باید توش پسر باشه وگرنه نمی ارزه و..)

درهرصورت از نظر من بچه ی ادم چه دختر چه پسر وقتی میذارنش تو آغوشت میشه همه چیززززت ودیوانه وار عاشقش میشی.ولی ای کاش از خودمون شروع کنیم و به همون اندازه ک به جنسیت پسر بها داده میشه، همونقدرم جنسیت دخترو باارزش ببینیم

یک عدد خانوم میکاپ آرتیست💋همسرمهربونم خیلی خیلی دوستت دارم خدا سایتو بالا سرم حفظ کنه تمام زندگیم⁦❤️⁩⁦❤️AS⁩⁦❤️⁩🧿🧿🧿لطفا اگه دوست داشتین برای خوشبختیمون یه صلوات بفرستین ممنونم⁦❤️⁩😍🧿
و در اخر همين ادما ميشه مادر پسراي بيشعور و بي مسئوليت كه مثل سرطان ميفتن به جون دختراي مردم چون نت ...

عزیزم همین تفکر زن سالاری هم تو کشور ما بعضی جاها کم نیست حداقل من اطرافم دیدم از بچگی به به دختر یاد میدین خانواده شوهر دیو شوهر رو فقط باید ازش پول کند پسر رو از خانوادش دور کن اینجور خانواده ها هم با تربیت این دخترا مثل سرطان میمونند فرقی نداره🤷‍♀️

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
چون مردها اساسا منزجر کننده اند.. و ما خانوادتا دختر دوستیم، حتی به پسرها ارث هم نمیدیم... این قضیه ...

حتماً مردان خانواده تون رو دوست نداری. والا مردان اطراف ما منزجر کننده نیستند! داشتن چنین تفکرات تبعیض آمیزی در این دوره خیلی خیلی عجیبه!

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...
به نازلترین قیمت فروخته میشود ... 😅  من سوالم چیه و شما چی میگین؟! من نصیحت نمی‌خوام، اژلاعات ...

اب قند بخور یا یه چیز شیرین

تکون میخوره

ولی پسر هم خوبه، ایشالله بعدیت دختره

حس میکنم زن خوشگلو با سلیقه ای هستی که عاشق دختری! چون معمولا خانمایی که نازندو به خودشون افتخار میکنند عاشق داشتن دخترند و دوست دارند دختر پرورش بدند

⛔️⛔️توجه: پستهای منو لایک نکنید لطفا!!❌❌❌
عزیزم همین تفکر زن سالاری هم تو کشور ما بعضی جاها کم نیست حداقل من اطرافم دیدم از بچگی به به دختر یا ...

من سوالم چیز دیگه ای هستاااااا... مثلا الان میتونم مگه جنسیتسو تغیر بدم؟ یا تفکراتمو؟! 

به نازلترین قیمت فروخته میشود ... 😅  من سوالم چیه و شما چی میگین؟! من نصیحت نمی‌خوام، اژلاعات ...

مشکوک#  

اصولا اونی که متنفره از پسرها و در نظرش مردا منزجرکننده ن نباید ازدواج کنه. والا شما از اول حرکتو اشتباه زدین

سوال چرا اونایی که دختر دارن و پسر ندارن در برابر اونایی ک میگن پسر خیییلی خوبه شدیدا گارد میگیر ...

از کجا میدونی پسر ندارن؟ 

البته که پست اول شما بسیار توهین امیز بود و حرفای شما بیشتر سفسطه هست و غیر منطقی 

از توهینهای بعدیتونم که سطح ادبتون مشخص شد 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
مشکوک#   اصولا اونی که متنفره از پسرها و در نظرش مردا منزجرکننده ن نباید ازدواج کنه. والا شما ...

شاید بارداره هورموناش بهم ریخته از مردو پسر حالش بد میشه

کاملا طبیعیه

⛔️⛔️توجه: پستهای منو لایک نکنید لطفا!!❌❌❌
و در اخر همين ادما ميشه مادر پسراي بيشعور و بي مسئوليت كه مثل سرطان ميفتن به جون دختراي مردم چون نت ...

واقعا چه دختر چه پسر , انسان یه بچه بیاره درررررست تربیتش کنه بخدا فقط همین مهمه⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤷🏻‍♀️⁩

یک عدد خانوم میکاپ آرتیست💋همسرمهربونم خیلی خیلی دوستت دارم خدا سایتو بالا سرم حفظ کنه تمام زندگیم⁦❤️⁩⁦❤️AS⁩⁦❤️⁩🧿🧿🧿لطفا اگه دوست داشتین برای خوشبختیمون یه صلوات بفرستین ممنونم⁦❤️⁩😍🧿