خب ما چه کاری از دستمون بر میاد برو به شوهرت بگو من مارک پوشم این کمه
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
عاشق روحیاتش شدم😂😂😂بدبختی خودمون کمه حالا غصه کم بودن پول و مارک پوشیدن ایشونم باید بکشیم
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
والا الان یه ساعت مارک بخوای بخری 30 میلیون به بالا شروع قیمتشه
باور میکنی من یدونه هم بلد نیستم🤣زارا با چنل به ذهنم رسید الان🤣
گوچی😛😛الکی مثلا من همه چیم شنل و گوچیه
مارک پول کندن از آدمای عادی هست که تو آسمون سیر میکنن وگرنه آدمی ک پول داره میدونه مارک مسخرن یه اتیکته ک میشه چاپ کرد و رو زیر شلوار بابا هاهم حتی چسبوند
💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏 ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
اینجا خیلی ها هستن صد هزار ندارن لباس بگیرن مثلا میتونن چیکار کنن که تو پنج تومن کفاف خریدتو نمیده؟ به جای پز دادن برو از شوهرت پول بیشتری بگیر
کاش وقتی یکی سواد حرف زدن نداره حداقل شعور خفه شدن رو داشته باشه... هرچیو که خواستم دارم هرچیم که بخوام به دست میارمدوستان خواهرم گاهی با کابری من میاد سایت پس اگه میبینید بعضی کامنت هام تناقض دارن تعجب نکنید