ثحر مدیر عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 1677 عنوان 40 تاحدیث کسا | مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 38 پست سلام خواهرا من منتظر معجزممیخوام 40 نفر به نیت من (زندگیم از هم نپاشه)برام حدیث کسا بخونن هدیه کنن به فاطمه زهرا هرکی فردا برام میخونه اینجا بگه و بگین من جه دعایی برای حاجت شما بخونم؟؟ به یدونه آیت الکرسی مهمونم کن 1399/12/02 | 23:36 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ثحر مدیر استارتر عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 1677 من میخونم الهی به حق مادرم فاطمه زهرا خوشبخت شی و دل شاد تورو خدا میشه برام دعا کنین التماستون میکنم ... منم باشوهرم قهرم...منم برات ایت الکرسی میخونم خیلی خوبه...توام حدیث کسا بخون دعام کن منم اشتی کنم عروسیم شه لطفا به یدونه آیت الکرسی مهمونم کن
bhztah عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 منم باشوهرم قهرم...منم برات ایت الکرسی میخونم خیلی خوبه...توام حدیث کسا بخون دعام کن منم اشتی ... انشالله انشالله از حضرت فاطمه میخوام تا قبل عید عروسی کنی تورو خدا توام دعام کن تا قبل عید عقد کنم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
ثحر مدیر استارتر عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 1677 انشالله انشالله از حضرت فاطمه میخوام تا قبل عید عروسی کنی تورو خدا توام دعام کن تا قبل عید عقد کنم&n ... حتما فردا برات میخونم... به یدونه آیت الکرسی مهمونم کن
bhztah عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 حتما فردا برات میخونم... دورت بگردم من الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
ثحر مدیر استارتر عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 1677 دورت بگردم من بعد نماز برات دعا کردم عزیزم 💖💖 به یدونه آیت الکرسی مهمونم کن
ثحر مدیر استارتر عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 1677 من میخونم در عوض برا منتظر های سایت دعا کن بعد نماز دعات کردم ایت الکرسی خوندم به یدونه آیت الکرسی مهمونم کن
ثحر مدیر استارتر عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 1677 میخونم برات عزیزم شما هم برام دعا کن🙏 بعدنماز ایت الکرسی خوندم دعات کردم به یدونه آیت الکرسی مهمونم کن
ثحر مدیر استارتر عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 1677 من امشب برات میخونم با یه دعای فرج برام دعا کن تا قبل محرم باردار شم تنبلی تخمدان دارم نمیشه تروخدا ... بعد نماز دعای فرج خوندم برات عزیزم به یدونه آیت الکرسی مهمونم کن
ثحر مدیر استارتر عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 1677 منم میخونم شما هم لطفا سوره یاسین بخون هدیه ب امام جواد ک انشالله شرایط واسه خونه خریدن ... بعد نماز خوندم یس برات عزیزم به یدونه آیت الکرسی مهمونم کن
ثحر مدیر استارتر عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 1677 منم برات 1 بار میخونم😍 حاجت روا شی دعا کن که همه چیز برامون ختم به خیر بشه 😍 ممنونم برات ایت الکرسی خوندم بعد نماز دعات کردم به یدونه آیت الکرسی مهمونم کن
ردمنا عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 7664 امشب من براتون میخونم. ان شاءالله به حق پنج نور آل عبا زندگیتون حفظ بشه. شما هم برام بخونید. به نیت حاجت قلبیم. السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
ثحر مدیر استارتر عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 1677 منم میخونم برات شمام بی زحمت برا حاجت من دعای توسل بخون♥ ( چن بار خوندمش ب اون چیزی خاستم رسیدم. خی ... خوندم برات عزیز به یدونه آیت الکرسی مهمونم کن
۹۰۲۰ عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 16831 اسی برات میخونم منم فردا تولد امام جواده به حق آقا ک انشالله زندگیت حفظ بشه و خوشبخت زندگی کنی .تو هم برام ی دعایی بخون به نیت ازدواجم اونم ازدوجی خوب و به زودی 😂و راستی همه دخترای دمه بخت رو دعا کن اونم بختی خوب 😂 خدایا شکرت🙏
ثحر مدیر استارتر عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 1677 امشب من براتون میخونم. ان شاءالله به حق پنج نور آل عبا زندگیتون حفظ بشه. شما هم برام بخونید. به نیت ... عزیزم چه دعایی بخونم؟؟ به یدونه آیت الکرسی مهمونم کن