2777
2789
عنوان

40 تاحدیث کسا

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 38 پست
من میخونم الهی به حق مادرم فاطمه زهرا خوشبخت شی و دل شاد تورو خدا میشه برام دعا کنین التماستون میکنم ...

منم باشوهرم قهرم...منم برات ایت الکرسی میخونم خیلی خوبه...توام  حدیث کسا بخون دعام کن منم اشتی کنم عروسیم شه لطفا

به یدونه آیت الکرسی مهمونم کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم باشوهرم قهرم...منم برات ایت الکرسی میخونم خیلی خوبه...توام  حدیث کسا بخون دعام کن منم اشتی ...

انشالله انشالله از حضرت فاطمه میخوام تا قبل عید عروسی کنی تورو خدا توام دعام کن تا قبل عید عقد کنم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
انشالله انشالله از حضرت فاطمه میخوام تا قبل عید عروسی کنی تورو خدا توام دعام کن تا قبل عید عقد کنم&n ...

حتما فردا برات میخونم...

حتما فردا برات میخونم...

دورت بگردم من 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
من امشب برات میخونم با یه دعای فرج برام دعا کن تا قبل محرم باردار شم تنبلی تخمدان دارم نمیشه تروخدا ...

بعد نماز  دعای فرج خوندم برات عزیزم

منم میخونم شما هم لطفا سوره یاسین بخون هدیه ب امام جواد ک انشالله شرایط واسه خونه خریدن  ...

بعد نماز خوندم یس برات عزیزم 

منم برات 1 بار میخونم😍 حاجت روا شی  دعا کن که همه چیز برامون ختم به خیر بشه 😍 ممنونم

برات ایت الکرسی خوندم بعد نماز دعات کردم

امشب من براتون میخونم. ان شاءالله به حق پنج نور آل عبا زندگیتون حفظ بشه. شما هم برام بخونید. به نیت حاجت قلبیم.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

اسی برات میخونم منم فردا تولد امام جواده به حق آقا ک انشالله زندگیت حفظ بشه و خوشبخت زندگی کنی .تو هم برام ی دعایی بخون به نیت ازدواجم اونم ازدوجی خوب و به زودی 😂و راستی همه دخترای دمه بخت رو دعا کن اونم بختی خوب 😂

خدایا شکرت🙏
امشب من براتون میخونم. ان شاءالله به حق پنج نور آل عبا زندگیتون حفظ بشه. شما هم برام بخونید. به نیت ...

عزیزم چه دعایی بخونم؟؟