2777
2789
والا امگار مه لقا گذاشتم نه چونکه تو تایپیک اول اگه ببینی عکسمو چیزی ازم معلوم نیست فقط استایله میگن ...

اسی اون عکس توتاپیک قبلیت الانته؟اگه آره یدونه هم‌ازالانت بده.چون موهات رنگیع ثابت بشه بهشون ک خودتی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا بخوام فیک بزارم این همن دختر خوشگل چرا اینو بردارم😂بعد تو تاپیک اولمم دیدم شک کردن قاب گوشیمم ...

ولشون کن عزیزم فق میگم خوشملی😻🔥

آخرم نگفتی چن سالتع ها بیست بار پرسیدم😐💔

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

اخر این تاپیک جنجالی چ میشود؟ 

چگالی.کمترازهوا#  

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                
من میگم خودتی  ولی عمل ژل ارایش  فتوشاپ  باهمه

ببخشید دماغ‌ کوچیک ندیدن♥️

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊
فیکه دیگه فیلر و عمل و کلی ادیت  مگه چقد زشتن که هم عمل میکنن هم ژل میزنن هم ارایش میکنن ...

آها ازون لحاظ میگین فک کردم منظورتون اینه ک خودش نیست 

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 

چه اشکالی داره؟

حالا اگه نظرسنجی بود همه فاز روشنفکری برمیداشتن میگفتن به ما چه 

دیگه تا این حد گیر ندین حتی اگه خودش نباشه

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1957090
ولشون کن عزیزم فق میگم خوشملی😻🔥 آخرم نگفتی چن سالتع ها بیست بار پرسیدم😐💔

ااا ندیدم من ۲۵ ام😁♥️ببخشیدبازم♥️♥️

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊

خب خودشه دیگ حالا 

از نظرت ...ب قول عمم دارندگی و برازندگی😂

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

تو باز شروع کردی😐

ااا ندیدم من ۲۵ ام😁♥️ببخشیدبازم♥️♥️

فداتتت😅💙

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

فیکه دیگه فیلر و عمل و کلی ادیت  مگه چقد زشتن که هم عمل میکنن هم ژل میزنن هم ارایش میکنن ...

من تو خیلی از تاپیکهای عکس دیدم که شما به استارتر گفتی عملی هستی همین حرفایی که اینجا میزنی

دلیلش اصلا متوجه نمیشم

یه مدتم که همش عکس خودت یه بنده خدای دیگه رو میزاشتی که نسبتش نمیگم که کدوم خوشکلیم و دنبال تایید بودی که همه بگن شما!!!

کلا مشخصه به ظواهر خیلی اهمیت میدی

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏