2777
2789
عنوان

دلمو شکستن...... 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 61 پست
سنت مناسب اینجا نیست گلم اگه 12سالت باشه چون اینجا همه نوع ادم هست خوب بد شاید تو بداش دلتو شکستن

درسته گلم 

از لحاظ روحی،نیاز دارم مثه شب قبل اردوهای مدرسه ذوق داشته باشم :)  هانا بیکر 🔥💔

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ناراحت نباش 

به مادرت بگو لواشک خوردم لابد از اون بوده یه چیزی بگو دیگه 

از این به بعد هم این جور چیزا رو نبین سعی کن بری سمت چیزای طبیعتی و آینده خوب قانون جذب یه کار که بتونی در آینده ساپورت مالی کنی و اینا 

این سایت جای بچه ۱۲ ساله نیست،اینستاگرام هم جای بچه ۱۲ ساله نیست

بیا.... 

ناراحت نباش  به مادرت بگو لواشک خوردم لابد از اون بوده یه چیزی بگو دیگه  از این به بعد ه ...

چشم عزیزم مرسی 

اینجا همینه

منم یه بار تو اوج درد تاپیک زدم 

انقدر حرفای بدی بهم زدن که از دردم گریم نگرفت از حرفاشون ولی اشکم دراومد خیلی دلم شکست ولی بازم چند نفری بودن که شعورشون بالا بودو همونا باعث شدن این سایت برام ارزشمند باشه

متاسفانه کاربرای مشهور سایتم بودن که در باب طنز به شهرت رسیده بودنو مشکل جدی منم براشون شده بود بهانه ی شوخی بی ادبانه

💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو  بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛  🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤
بیا....  

جدی میگم

خودت اشتباه کردی ننداز گردن بقیه

واقعا کارت اشتباهه،اون پیج مخصوص دختر عمه بوده،دوست داشته هر چی دلش میخواد بزاره.البته کار اونم درست نبوده.شمایی که دختر عمه تو میشناسی و به قول خودت نجسه،واسه چی فالوش کردی که حالت بد شه؟

اشتباهتو گردن بگیر

سرده  سر پره سردرده....ببین نبودنت با من چه کرده...

خوندم تاپیکتو چیبگم والا منم اگه یه همچین چیزی ببینم حالم بد میشه الانم دیگه قدیم نیست که بگن دخترا تا وقته ازدواج چشمو گوششون بستستو اینا الان همه یه گوشی تو دستشونه که البته چیز بدیم نیست تقریبا ضروریه اما باید دونست چطور ازش استفاده کردو جنبه داشت بعضیا کلا دنبال حاشیه ان توام حتما خیلی تو شک ماجرا بودی که تاپیک زدی🙃