2777
2789
عنوان

چجوری بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 68 پست
اینقدر ببحیاست بله.. و 14 سالشم هست 

برگام... 

من همسن اینا بودم اصلا گوشی نداشتم که بخوام استوری بزارم

برگااااام... 

من همسن اینا بودم مامان بابام هم گوشی درست و حسابی نداشتن

بازم برگااااااااااام...💔

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای میفهمم چی میگی. منم اولین بار ک دیدم تا تونستم گریه کردم😐 بعدشم رفتم قران خوندم گفتم چشام پاک ش ...

عزیزم 😂😂

از لحاظ روحی،نیاز دارم مثه شب قبل اردوهای مدرسه ذوق داشته باشم :)  هانا بیکر 🔥💔
برگام...  من همسن اینا بودم اصلا گوشی نداشتم که بخوام استوری بزارم برگااااام...  من همس ...

دوره ما نبود خو   از این گوشیا بود که ماره دراز میشد اگه به دمش میخورد میسوختی

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  

خوب میشی

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
سنت کمه خیلی ببخشید بیجا کردی اومدی این سابت ک پره سوالای جنسیو چیزای دیگس

وا... عزیزم دعوا داری؟ من توی تاپیک های اینجوری نمیرم.. اگر دیدیم توی تاپیکی بزن لهم کن.. من بخاطر مشکلات زندگی اومدم

وا... عزیزم دعوا داری؟ من توی تاپیک های اینجوری نمیرم.. اگر دیدیم توی تاپیکی بزن لهم کن.. من بخاطر م ...

گفتم ک ب کس دیگ نگی نجس اینجام ازین بحثا زیاد شده 

لطفا اگ بیشعوری پستای منو ریپ نزن مرسی❤️
دوره ما نبود خو   از این گوشیا بود که ماره دراز میشد اگه به دمش میخورد میسوختی

تفاوت نسل جدید و قدیم💔

انصافا دختر 14 ساله نباید از این چیزا ببینه روحیش داغون میشه🙄

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
عزیز دلم قربونت برم  تو الان اینجایی فکر نکنم دیگه چشم و گوشت بسته باشه  اینجا همه چی هس ...

عزیزم بخدا توضیح دادم چرا اومدم و اینکه من برای کنجکاوی توی کار بزرگترا نیومدم... بخاطر مشکلات زندگیم اومدم 

بشین بابا.نریی بگی زشته. چشم و گوش بستع چیه ب هرحال باید میفهمیری این چیزا رو. کم بچه ننه باشید

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
مگ چن ساله اینستا اومده😐

اینستا رو میگه یا واتساپ؟😂

آقا من با این سنم چشم و گوشم بسته تره😂