2821
2789
عنوان

بیاین به خصوص مذهبی ها

379 بازدید | 33 پست

بچه هاااا لطفا نخندینننننن، من یه سوال دارم، من با یکی در ارتباط هستم خیلی پسر خوبیه و اوکی هستیم از هر نظر ولی یه مشکلی هست مثلا رابطمه مون در حد دست دادن و ایناست ولی من باز عذاب وجدان دارم🥺 تقریبا خانواده ها میدونن و اوکی هستن منظور الکی نیست رابطه ولییییی من عذاب وجدان دارم، بنظرتون اینکه صیغه کنیم بین خودمون کار‌ بدی هست؟ من همیشه متنفر بودم ازین کار ولی به جایی رسیدم نه میتونم مثلا دست اینا ندم نه میتونم بدم از عذاب وجدان، صیغه هم برای کارای دیگه نه اصلاااا فقط اینکه عذاب وجدانمو بردارم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین وقتی صیغه کنی مطمئن باش دوستت باهات راحتترمیشه خلاصه روآیندت تاثیرداره مگه اینکه بری پیش ی دعانویس خوب ی دعاهست واسه آقایون که توعقدرابطه نداشته باشن بگیری بازم خودت میدونی

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
2790
2823
2791
2779
2792