2777
2789

چرا خودتو مجبور میکتی تیزهوشان قبول شی. هرکی تیز هوشه راحت راحت میره. مشکل اینه که اکثرا میخوان فقط به خاطر چشم و هم چشمی برن. بعدم مگه زندگی فقط ختم میشه به درس خودن. الان اینقدر  دکتر و مهندس بیکار  و درس خونده  اعصاب خرد داریم. درس همرو دیوونه کرده

چرا خودتو مجبور میکتی تیزهوشان قبول شی. هرکی تیز هوشه راحت راحت میره. مشکل اینه که اکثرا میخوان فقط ...

ببخشید این چه حرفیه؟ تیزهوشان قبول شدن سختی های خودشو داره حتی اگه ما هوش بالایی داشته باشیم بازم برای قبولی باید تلاش کنیم و تمرین کنیم تا سرعتمون بالا بره بالاخره رقابت زیاده ، هرکسی امکان داره خسته بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خودتو مجبور میکتی تیزهوشان قبول شی. هرکی تیز هوشه راحت راحت میره. مشکل اینه که اکثرا میخوان فقط ...

میشه این کاربر ۱۳۲۲۵۶ تو همین تاپیکم رو گزارش بدی 🙃 مزاحمت ایجاد کرده خودمم گزارش ردم ولی تو هم بزن زیاد شه https://www.ninisite.com/user/discussion/9c9d5bec-f56c-41ee-8665-68285d0253f2/132256

ببخشید این چه حرفیه؟ تیزهوشان قبول شدن سختی های خودشو داره حتی اگه ما هوش بالایی داشته باشیم بازم بر ...

شما تایپیک زدید ناله میکنی از مطالب تیز هوشان. من نگفتم کم هوشی شما. میگم اذیتی ولش کن. البته تلاش خوبه. ولی نه به قیمت زجر دادخودمون. تلاش با لذت

شما تایپیک زدید ناله میکنی از مطالب تیز هوشان. من نگفتم کم هوشی شما. میگم اذیتی ولش کن. البته تلاش خ ...

من کلا سر هر موضوعی همینم 😂 سر ساده ترین مسائل حتی ☹️☹️ حالا این بماند ولی بیشتر از اینکه تلاش کنم غر میزنم 😑😅 کلا سر هرچیزی