معجزه شد زنده موند اما الان چشاش تار و سیاه میبیته دکتر گفت ضربه دیده قطره امپول دادا گفت اگ تا ده روز خوب تشد باید بره تهران جیش متخصص های بهتر دعا کنید توروقران دعا کنیدشفا بگیره
الهی خدا تو دل مادرتون مهر مادری نسبت به دختراش بندازه
الهی خدا عاقبت خواهرت رو بخیر کنه
الهی که دل همتون شاد باشه.
الهی آمین
چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
اللهم انّی اسئلک باسمک العظیم الاعظم شوهری رو که من بخوام با بیحجابی بقیه نگران ازدستداشتنش باشم باید بذاری دم در ببرنش. گویا این عزیزان طعم عشق و علاقه رو هیچوقت نچشیدن.بابا چرا اینقدر بیاعتمادبه نفسین شما!؟ کسی که بخواد بره، میره :/"مجردم" «یا موافق با نظر من هستی یا دشمن خونی من که باید کشته بشی»نگاه برخی دوستان هنگام بحث کردن.تاپیک حس ششم دوس دارم به روم نیارین 🤭دکتر داروساز هستم. زیاد آنلاین نمیشم ولی اگه سعادت حضور داشتم سوالی داشتین درحد توانم درخدمتم
دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!! این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕 همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...