چشمهایش شبیه سکوتِ شباند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژهای حق ندارد دربارهاش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعهای از روحم استکه بیصدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه دیووووونه
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
یه مدت داخل بودن اعصابمون خورد شد هی چند تا میزد بیرون
دیگه همش بیرونه
تاپیکای مادر شوهر و دعوا با خواهر شوهر و از این حرفا چرا همیشه جذابیت خاصی داره؟😂ادم سیر نمیشه از این تاپیکا لامصب😂😂 تا جایی که بتونم برای تایپکای عکس تگتون میکنم جا نمونید😂🤪✌🏻 لباس تنم الان قرمزه، میدونم به تو ربطی نداشت ولی میتونستی نخونی😊😂😂حالا که لطف کردی تا اینجا چرت و پرتام رو خوندی ریپلای کن بگو چه امضای چرتی دلت خنک شه، نه اصن هر چه دل تنگت خواست بگو😂 راستی هیچ وقت یادمون نره پشت هر کدوم از این تاپیکا یه ادم واقعی نشسته نه مجازی! دل کسیو نشکنیم🙂♥️کجا میری نرو هنوز امضام ادامه داره😂میخوام چند تا رمان قشنگ بهت معرفی کنم: کوئوکا، فصل وصال، بی تو جهانم خالیست، ارثیه مادربزرگ، تب تند پیراهنت.خواننده مورد علاقم محسن یگانه و محسن چاوشیه .همیشه اهنگاشون ارامش میده.همه اینا به تو ربطی نداشت اره میدونم وقتت تلف شد😐😝با ارزوی موفقیت از طرف یه سینگل😂
از99/12/20تــــا 1400/7/1______الحمدلله، یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،، در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآرام میگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند...