2777
2789
عنوان

كادو آشتي كنون دوسپسرم+عكس 😍

1972 بازدید | 101 پست

بچه ها توي تاپيك قبليم گفتم ديشب سر يه داستاني باهاش قهر كردم خيليم ناراحت بودم تا اينكه امروز سر صبح زنگيد ج ندادم؛ دوباره ساعت ٥ زنگيد گفت حاضر شو بيام دنبالت كارت دارم...

رفتم تو ماشين و يهو ديدم از پشت اين باكس گل و كادو رو بهم داد😍😍😍😍

پيش خودش بروز ندادم اما خيليييي خوشحالم خيلييي😍😍😍😍

واسه همتون يه چنين عشقيو ارزو ميكنم خواهراي گل😘😘😘💋💋💋

جهان اگر برپاست، هنوز كسي كسي را دوست دارد. اگر چه دير؛ اگر چه دور...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله عشقتون مستدام باشه اسی 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

کوکو

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

وای چه عالی....................................................................همیشه  شاد  باشین......................................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

بذار

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...