2777
2789
عنوان

كادو آشتي كنون دوسپسرم+عكس 😍

1974 بازدید | 101 پست

بچه ها توي تاپيك قبليم گفتم ديشب سر يه داستاني باهاش قهر كردم خيليم ناراحت بودم تا اينكه امروز سر صبح زنگيد ج ندادم؛ دوباره ساعت ٥ زنگيد گفت حاضر شو بيام دنبالت كارت دارم...

رفتم تو ماشين و يهو ديدم از پشت اين باكس گل و كادو رو بهم داد😍😍😍😍

پيش خودش بروز ندادم اما خيليييي خوشحالم خيلييي😍😍😍😍

واسه همتون يه چنين عشقيو ارزو ميكنم خواهراي گل😘😘😘💋💋💋

جهان اگر برپاست، هنوز كسي كسي را دوست دارد. اگر چه دير؛ اگر چه دور...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله عشقتون مستدام باشه اسی 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

کوکو

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

وای چه عالی....................................................................همیشه  شاد  باشین......................................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

بذار

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قارچ ناخن

moghadasi | 51 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز