2777
2789
عنوان

من گزارش میزنم 😡 صدرصد ببینم گزارش میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 52 پست
من دارم از لاغری رنج میبرم مستقیم باید بیای تو تایپیک من اینو بزاری😏

خرافات_محض# اعتقاد ندارم

همیشه تو اینجور تاپیکا میزنم خرافاتی.نباشیم# 😁

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یکی در قرآن برام باز کرد گفت شوهرت زن سیغه ای داره زنه هم از شوهرت باردار میشه ازدواج میکنند حالم ...

اگه واقعا حرفه ای بوده درست گفته

ولی بعضیا بخاطر پول چرت و پرت میگن

اما اونا ک سر در میارن خطا نمیگن

مگه من گفتم بگیرم میگم واقعیت داره عجبا😒

خوب یه عنوان مثال پرسیدم

مثلا یکی طلسم میگیره بعدش چیکار میکنه؟

میره یه گوشه میشینه بیکار تا یه اتفاقی بیوفته؟

یا دلش اروم میشه؟ 😕

از پسش برمیای،بهانه رو بذار کنار 

تاپیکها با گزارش یه نفر تعطیل نمیشن اما درسته شماها ریختین سرش و مسخره ش میکنین؟ واقعا نباید از خودمون خجالت بکشیم سال ۱۴۰۰ دنبال جادو جنبل باشیم؟؟؟ تو عصر ناصرالدین شاه و ما زنهای بی فرهنگ و بیسوادیم؟؟ به جای اینکه درست انتخاب کنن درست زندگی کنن مدام دنبال دعا گرفتن و طلسم گرفتن هستن و میان اینجا اعلام میکنن و به هم دعانویس معرفی میکنن.

خوب یه عنوان مثال پرسیدم مثلا یکی طلسم میگیره بعدش چیکار میکنه؟ میره یه گوشه میشینه بیکار تا یه ات ...

طلسم کردن

بعضیا هستن برا خراب کردن زندگی بقیه یا بعضیا برا بستن زبان دعا و طلسم میگیرن 

همش هم واقعیته 

من خودم سرم اومده

اگه واقعا حرفه ای بوده درست گفته ولی بعضیا بخاطر پول چرت و پرت میگن اما اونا ک سر در میارن خطا نمی ...

آخه هر وقت نگاه شوهرم میکنم بهش نماید همیشه خونست گوشیشو چک میکنم موندم چه کار کنم آخر یکی از دوستان برامن فال پاستور گرفت اونمی همین حرف روزد  

خیلی خستم
طلسم کردن بعضیا هستن برا خراب کردن زندگی بقیه یا بعضیا برا بستن زبان دعا و طلسم میگیرن  همش ه ...

خدا لعنت کنه کسی رو که با طلسم اعصاب مردمو خراب میکنه

ولی تو کلا بهش فکر نکن

کاااامل بسپر دست خدا چون همه چی تحت اراده خودشه عزیزم 

از پسش برمیای،بهانه رو بذار کنار 

اون دعانویسه چ ادم بی وجدانیه ک حاضر زندگی دیگران وآتیش بزنه😒😒😒

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

حرفتون درسته کاملا! 

و خب خیلی نگرانم برای بچه های این دوستانی 

که با این افکار زندگی میکنن و توی زندگیشون تاثیر میدن! قرن بیست و این جهالت! 

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
آخه هر وقت نگاه شوهرم میکنم بهش نماید همیشه خونست گوشیشو چک میکنم موندم چه کار کنم آخر یکی از دوستان ...

الهی بمیرم واست 

منم فکر میکردم شوهرم فرشتس 

چون خیلی عاقل بنظر میومد. . نماز و همه چی به جا 

ولی ازش خیانت دیدم😔😔

عزیزم نمیخوام شک ب دلت بندازم ولی حواست باشه 

منم حس خودم‌گفت یه غلطی داره میکنه ک آخر هم درست در اومد 

حس زن ها دروغ نمیگه