2777
2789
عنوان

اختلاف قد

1193 بازدید | 30 پست

سلام و احترام خدمت هموطنان عزیز.

من قصد ازدواج با خانمی دارم که قدشون۱۴۲ سانتی متر هست و در سنی هم نیستن که بخوان رشد قدی داشته باشن. یعنی ۲۸ سالشونه . 

قد خودم هم ۱۷۷ سانتی متر هست .

کل قد خانم میشه تا زیر شونه های من و دقیق تا محدوده ی سینه .

اختلاف قد ۳۵ سانتی متری داریم .

احساس میکنم خیلی بده این اختلاف قد و نداریم همچنین زوجی و خیلی کم هستن، اگر هم باشن.

و در جامعه در حدی باشیم که انگشت نمای عام و خاش باشیم.

همینطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مبارک باشه خوشبخت باشید

به نظر من تفاوت قدی ۳۵ خیلی هم خوبه و خ به مرد بلند‌تر باشه

ولی در شرایطی که خانم قدش متوسط باشه

خانمی که شما توصیف میکنید خیلی کوتاهه

اگه با کوتاه بودنش اوکی هستین اختلاف قدی داشتن با مرد خیلی هم خوبه

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم

اگر مشکل شما نگاه مردم توی کوچه و خیابون هست، که معمولاً خانم‌هایی که قدشون کوتاهه کفش پاشنه‌دار می‌پوشن. در این صورت اختلاف قدتون معقول به چشم میاد. ولی در کل الآن تصمیم درست بگیرید، فردا روز قد بهانه‌ای نباشه برای اینکه زندگی رو تلخ کنید. 

اختلاف قدی بیشتر از این هم من دیدم که هیچ مشکلی نداشتن

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
بیشتر ببینید

نه منو همسرمم خیلی اختلاف قد داریم من‌۱۶۸ همسرم۱۹۳ 

مهم نیس اصلا

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜