2777
2789
عنوان

اختلاف قد

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دوسش دارید به این چیزا توجه نکینید مهم نیستند

گوش هایم را میگیرم! چشمهایم را می بندم! زبانم را گاز میگیرم! ولی حریف افکارم نمی شوم! چقدر دردناک است فهمیدن..!!           خوشبحال عروسک آینه آویزان به آینه ماشین، تمام پستی بلندی زندگیش را فقط میرقصد..!!                               ‌‌‌‌‌‌                      کاش زندگی از آخر به اول بود.. پیر به دنیا می آمدیم..                آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیم... سپس کودکی معصوم میشدیم و در، نیمه شبی با نوازش های مادر آرام میمردیم..!!!
برا یکی مثل من مهمه .برا بعضیا مهم نیس  شما خیلی براتون مهمه ؟؟؟؟؟؟

خیلی که نه .اصلا.

اما یک حسی اومده توی وجودم که اینگار فقط ما این اختلاف قدو داریم و در جامعه دست نشان بشیم .

وگرنه اخلاقا و ....  خیلی خانم خوبی هم هستن.

خوبین که، داداش من و زن داداشم، ۱۹۲، ۱۵۰ هستن

یا خدا😐😐

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
خیلی که نه .اصلا. اما یک حسی اومده توی وجودم که اینگار فقط ما این اختلاف قدو داریم و در جامعه دست ن ...

داداش من ک اینجوری ازدواج کرده تاحالا ب مشکل برنخورده 

فقط بچه هاتون قد متوسطی خواهند داشت مخصوصا پسر باشه 

اگه اینچیزا مهم نیس خوشبخت میشین 

وقتی وارد یه رابطه میشی ومستقل میشی فقط وفقط وفقط اخلاقیات مهمه از رو تجربه میگم 

من و همسرم ۲۵ سانت اختلاف داریم اصلا بد نیس اصلا

اما این خانوم قدشون خیلی کوتاس دوروز دیگه پیش جمع و فامیل واستاد ازش ایراد نگیری دلشو بشکنی‌...چون من ۱۶۰ جز کوتاها یا متوسط رو به پایینم پیش خیلیا کوتاهم وقتی بیرون و مهمونی میرم اون خانوم ک حدود ۲۰ سانتم ازمن کمتره...اگه احساس میکنین واستون مهمه لطفا الان فکرتونو بکنین وبعدا دلشو نشکنین 

پسرم زندگیم ❤

من و همسرم هم اختلاف قدمون زیاده من 165 هستم ایشون 192 

مهم نیست برامون اتفاقا من راضی ام از این اختلاف قد راحت میتونم یه وقتایی که هوس کردم کفش پاشنه بلند بپوشم کنارش راه برم😍

خوبه زن قدش از شوهرش کوتاه تر باشه ولی خب هم اون خانوم قدش خیلی کوتاهه و شماهم جزو قد های متوسط در آقايان محسوب میشید و بچه هاتون قدشون کوتاه میشه