2777
2789
عنوان

شوهرم رو با ماهیتابه رونه کما کردم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1458 بازدید | 131 پست
شاید دقیقا به خاطر همین سوال بوده که خیانتت هیچ وقت برام توجیه نمیشه. خب لعنتی هر غلطی میخوای بکنی ...

فک کنم یه جور غریزه باشه که تو حیوونا هم هست حس گسترش قلمرو 😄

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
سخخخخت به جمله هر گلی یک بویی دارد،معتقدن

👌👌👌

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=177945083]یه سوال اسی. اسم تو هم ممده؟🤔[/Q

🤣

الهی،گاهی،نگاهی،خدایا خواسته دلم رو براورده کن مصلحتم توش قرار بده،یا فاطمه زهرا ،چادرت را بتکان روزی ما را برسان،خداجونم میدونم که تا عید زیر این امضامو امضا میکنی،و من دوباره و هزاره باره به الرحمن الراحمین بودنت اطمینان پیدا میکنم.

یه زن چند تا شوهر داشته باشه؟

ما مسلمون هستیما... 

زنها توی هر شرایطی به ازدواج و یک محبت خاص نیاز دارن از طرف شوهرشون.ولی کلا زنها ذاتا نمیتونن و دوست ندارن همزمان عاشق چند مرد باشن فقط یک نفر توی قلب شون میتونه عمیق نفوذ کنه.البته دقت کنید گفتم در یک زمان مثلا ممکنه زنی شوهرش بمیره بعد از اون دوباره ازدواج کنه و دوباره عاشق بشه ...

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

نه آرشاک هستم اسمیه که از اشک گرفته شده😁😁

مجبور بودن یه اسمی برات بزارن که با معنیش به طرف بگی🤣

الهی،گاهی،نگاهی،خدایا خواسته دلم رو براورده کن مصلحتم توش قرار بده،یا فاطمه زهرا ،چادرت را بتکان روزی ما را برسان،خداجونم میدونم که تا عید زیر این امضامو امضا میکنی،و من دوباره و هزاره باره به الرحمن الراحمین بودنت اطمینان پیدا میکنم.
😅😅😅

منم یدونه از این ممدا دارم😅