2777
2789
واقعا این بیشعوری ک گیر من افتاده بود حس میکردم هیچ اعتقادی ب خدا و انسانیت نداره ک ب راحتی دل میشکو ...

اتفاقا مورد من خیلی به خدا اعتقاد داره و خودش رو یه انسان عاقل میدونه...

و معتقده که کار بدی انجام نداده... 

از نظر اون له کردن یه دختر، بازی با آبرو و شرفش و خوردن مالش.. کاملا کار انسانی هست و خدا هم تایید میکنه

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنیا دار مکافاته دیر یا زود چنان جواب میگیره ک بیا و ببین

چند روز اول باباش و خودشو نفرین کردم. اما دیدم دل خودم چرکین میشه . سپردمش به خود  خدا...

ولی تلاشمم میکنم که حداقل پولمو پس بگیرم فک نکنه خیلی کلاه برداره حرفه ایه

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
حالا چرا اینو به همه تعمیم میدین    

به همه تعمیم نمیدیم . از اکثریتی که دیدیم و شنیدیم حرف میزنیم.. تمام تجربه های تلخ دخترا مربوط به نامردی یه پسره که حاضرن جونشون رو براش بدن.. اما اون  حرد نمک میخوره و نمکدون میشکنه..

به همه تعمیم نمیدیم . از اکثریتی که دیدیم و شنیدیم حرف میزنیم.. تمام تجربه های تلخ دخترا مربوط به نا ...

واقعا یکی از لذت بخش ترین صحنه هاست ک چنین مردایی ب پات بیوفتن یه دوستم مثل من بود طرفش حیوون بود دختره باهاش کات کرد پسره هی پیام میداد خودشو کوچیک میکرد من با دیدن حقارتش جون میگرفتم چه برسه خوده دوستم  

کاش عشقی وجود نداشت ک بخایم احساساتمونو نصیب چنین زباله هایی کنیم

عشق خوبه

همسر خوبه

دوس دختر و دوس پسر خوبه

باید قوی باشی و بهترینا رو شکار کنی

امید داشته باشی ب خودت محکم میشی

واقعا یکی از لذت بخش ترین صحنه هاست ک چنین مردایی ب پات بیوفتن یه دوستم مثل من بود طرفش حیوون بود دخ ...

بله قطعا 

به عینه دیدم که خدا دیرگیره..ولی شیر گیره

متاسفانه به شدت منتظر روزی ام ک خدا گیر بشه

اگ دقت کنی از بچگی ماها یع سادیسم خفیف داشتیم

مثلا شیطنت و اذیت کوچولو دوس داشتیم

بعضیا تقویتش کردن بعضیام ن

اگ بتونی جلوی خودتو بگیری بعدها خیلی کمکت میشه

دلم خیلی گرفته یه روزی عاشق شدم تا چن ماه اول رابطه همیشه مهربون بود باهام بعد از چن ماه در عرض یک ش ...

کار خوبی کردی 

معلوم بوده اَ این مردهایی هس ک همش زنشو دوس دخترشو و... با برا بقیه مقایسه میکنه و میخواد بهترین باشه (ما تو فامیلمون ی همچین فردی رو داریم و زنش داره نابود میشه اَ تو) 

خیلی خوب شد ک گذاشتی رفتی مهم هم نیس ک طرف بده ط ‌دی مهم اینه ک با کسی ک لیاقت ط رو نداره نمیخوای باشی و دوس نداری 1 ثانیه بیشتر وقتتو براش تلف کنی 

ب خودت برس ب موقع اش یکی پیدا میشه برات ک این پسر رو فراموش میکنی و میگی گور باباش 

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا