2777
2789
عنوان

بیایین یه دقه بی بی چکمو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 41 پست
نه برو آز بده تیتراژ بده  من از دکتر پرشیدم گفت بی بی چک حساب نیس کمرنگ و پررنگیش تو خون باید ...

ازمایش باید فردا بدم بچه اولمه هیچی نمیدونم میترسم خارج رحمی یا چیز دیگه ای باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازمایش باید فردا بدم بچه اولمه هیچی نمیدونم میترسم خارج رحمی یا چیز دیگه ای باشه

اینقد استرس بکشی حالا 

من خودمم تازه اخرای هفته پنجمم 

دارم دق میکنم اینقد استرس کشیدم دیشب زدم زیر گریه دگ 

همش استرس داری نکنه قلبش تشکیل نشه نکنه خارج رحمیه نکنه اله نکنه بله 

اونایی ک دیر میفهمن بهتره 

میفهمن وقتی میرن سونو دگ قلبشم تشکیل شده 

اینقد استرس بکشی حالا  من خودمم تازه اخرای هفته پنجمم  دارم دق میکنم اینقد استرس کشیدم د ...

اره به خدا منم دیشب کمرم درد میکرد گریه کردم گفتم نکنه پری بشم همش استرس دارم خیلیم عجولم نمیدونم اگه باردار باشم چطور نه ماه رو بگذرونم

حالا از من آزمایش ایدز گرفتن من دارم دیوونه میشم 

نه نترس عزیزم مگه ایدز الکیه هیچی نیست انشالا که هیچی نباشه و نی نیتون رو سالم بغل بگیرین منکه تو این اوضاع سرما هم خوردم کم کاری تیروئیدم دارم فردا میرم ازمایش بتا بدم اگه حامله بودم باید برم دکتر برای سرماخوردگی ولی مطمئنم کرونا نیست گفتم مشخص بشه اون تو چه خبره بعد برم دکتر

نه خوب بود فقط یه ربع کنار بود رفتم بی بی چک گرفتم اومدم فکر نکنم اثر داشته باشه ببخشید واضح گفتم&nb ...

عزیزم ادرارت رو نباید بزاری کنار بعد رب ساعت ازش استفاده کنی همون لحضه

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍
عزیزم ادرارت رو نباید بزاری کنار بعد رب ساعت ازش استفاده کنی همون لحضه

واقعا فکر نمیکردم چیزی بشه راستش ببخشید اما داشتم منفجر میشدم تا داروخانه رفتم اومدم طول کشید بی بی چکمم خط کنترلش بعد پنج دقیقه اومد خط تست سه دقیقه بعد خط کنترل هاله صورتی ممنونم از راهنماییت نمیدونستم عزیزم اما کلا نگرانم چون کمر درد و دل درد میشم دل درد خیلی کم تر تا کمردردم میترسم پری بشم یا مشکلی باشه خدایی نکرده