2777
2789
عنوان

پولدار یا ...

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 44 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پولدار اونایی که میگن معمولی انگار خودشون چقد پول دارن که اون طرفو معمولی حساب میکنن😏😏

قطعااا معمولیه با این  پول فقط خونه میشه خرید کسی که خونه داره پولداره؟ 

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
پولدار اونایی که میگن معمولی انگار خودشون چقد پول دارن که اون طرفو معمولی حساب میکنن😏😏

الان ی خونه ی معمولی میشه 2 میلیار 🙁🙁🙁

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️
کل سرمایش ولی اول زندگی 

اوه شت 

پولدار که نیس هیچ میشه معمولی رو به پایین

یچیزی میگم یادت نره خب؟                                                                                                                              اونی که میگه حالمو خوب میکنی دوره درمانش که تموم شه مرخص میشه...😔
کل سرمایش ولی اول زندگی 

من بهش میگم میلیاردر

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

کل سرمایه اش 2 میلیارد؟  خونه نداره؟ ماشین نداره؟  اگه داشته باشه میشه پولدار

چرا پراید داریم 

خونه هم داریم 

این دو میلیارد از پدرشوهرم ارث رسیده 

درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲

اگه کسی همه داراییش روی هم چهارده میلیارد باشه از نظرتون چطوریه؟ یعنی با حساب ماشین و زمین و خونه به جز طلاها

خودم میگم متوسط رو به پایین (به در نظر گرفتن پولدارهای خفن تهران)