2821
2789
عنوان

نظافت خونه

873 بازدید | 47 پست

بچها قراره فردا واسم دونفربیان واسه نظافت خونه یه خانم و یه اقا.... بنظرتون اول از کجا شروع کنم کارها رو بسپارم به این دونفر.... به خانمه بگم چکار کنه؟ 

به اقا بگم چکارکنه؟؟؟ ☺

بچها درضمن خونه من 300 متره تهرانم هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حتما خودشون میدونن باید چیکار کنن اما نفهمیدم چرا متراژ خونه رو عنوان کردین🤷🏻‍♀️

20سال بعد،بابت کارهایی که نکردی بیشتر افسوس می‌خوری تا بابت کارهایی که کردی، پس روحیه‌ی تسلیم پذیری رو کنار بذار، از حاشیه ی امنیت بیرون بیا، جستجو کن، بگرد، آرزو کن، کشف کن🌈🌻

حمام و دسشویی خانم قشنگ بگو زیر شون هم تمیز کنه در و دیوارش رو 

آقا دیوار و  شیشه و لوستر ....

خانم آشپزخانه 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد. اگر درخواست دوستی همه رو میپذیرم بدلیل همین امضامه. امیدوارم قابل درک باشه . آقایون محترم لطفا بیجهت درخواست دوستی ندید . از این به بعد اسکرین میگیرم و برای نی نی یار میفرستم

متراژ خونتو نمیگفتی من شب خوابم نمیبرد ممنون که به فکر ملت فقیر و ۵۰ متر نشینی😐😐😄😄

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

پز_زیر_پوستی#  

اخ اخ 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز