2777
2789
عنوان

چه قدر از شوهراتون برای خرید عید پول گرفتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 103992 بازدید | 1709 پست

میدونی بستگی به مکان هم داره ها من از محله خودمون لباس مجلسی خریدم به پیرهن خریدم کوتا شد شیشصد تومن ساده بود همونو تو کوچه بلن برلنده چیه گذاشته بودن دیوستو ده ایییییی سوختم ایییی سوختم به نظرم از بازارای شلوغ خرید کنین بهتره من اگر یه روزی بچه دار شدم راضیم خچدم مانتو ارزون بخرم ولی بچم‌ خوش پوش باشه خوش پوش بودن صرفا وایه گرون پوشا یا مارک پوشا نیس لباس ارزون باشه ولی متنوع و تمیز 

آرسام مامان بیا توخوابم تو واقعزت نمیای حداقل تو خوابم بیا بیا یکم از حس مادریم ارضا شه بهت شیر بدم حموم ببرمت لباس کلفت بپوشونم بیا مامانم بیا بابا مهدی دلش میخوادت به من نمیگه میگه ما هنو خودمون بچه ایم ولی من میبینم بچه فامیلو چطوری بغل میکنه میبره مغازه خرید میکنه میبینم حسرتشو ارسام مامان برات خمیر بازی خریدم بیا بهت یاد بدم شکلک درست کنی بیا بریم جمعه ها پارک بیا منو نزغر بخوابم اصلا بیا کابینتای خونرو نمیبندم هرچی دوست داری بریز بپاش تو بیا من کنترل تلویریون میدم دستت فقط کارتون ببین بیا بیا مامان جانم بیا منم طعم مامان شدنو بچشم بخدا من مامان بدی نمیشم بیا بیا تا من مریض نشدم تا بابا مهدیت نا امید نشده بیا تا خیلی دیر نشده

ما واسه عید دیدنی خرید نمی کنیم 

هنوز پارسالیا رو نپوشیدیم   

اما امسالم عید دیدنی نمیریم که بخواهیم بپوشیم   

فقط یک تغییرات تو دکوراسیون خونه میدم همین 

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عالیه مخصوصا بوتیکای رشت مانتوهاش مفته  بوتیک هاتلی قیچی گلنزو عالین ینی

عزیزم بوتیک گلنزو ادرس پیجشو میفرستی؟اون دو تا رو دارم اینو ندارم

میشه برای ارامش دلم و براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘
لباس و‌هرچی مربوط به شخص خودم باشه خودم‌میخرم اونم‌خرج های عمده و‌بزرگ مربوط به زندگی رو میده مگر هد ...

منم همچین شخصیتی دارم،خیلی خوبه متاسفانه فقطططط تو ایران که اینجورجا افتاده که فقط مزد باید خرج کنه،اتفاقا تو کشورهای پیشرفته خرج های زندگی همیشه مساوی بین زن و مرد تقسیم میشه،من واسه عقاید پوچی که قدیمی ها جا انداختن و همین عقاید زندگی ها رو میپاشونه واقعا متاسفم

وقتی همه مسیولیت ها میفته رو گردن مرد اونم با این شرایط دااااغون،از یه جا ب بعد دیگه مرد هم کم میاره و چیزایی ک نباید پیش بیاد پیش میاد...کاش خانمای ایرانی این عقاید بذارن کنار،که مرد باید خرجی بده،پول قبصارو بده؛اجاره بده،پول خرید بده،و و و اگ این چیزا بین زن و مرد تقسیم میشد قطعا زندگی حداقل  ۸۰ درصد ایرانی ها اینجور نبود

لطفا از پیج کاریم حمایت کنیدیه آنلاین شاپ با لباسای زنانه ی شیک و پیک مخصوص خانمای خاص پوش و خاص پسند😍mezone__pinarممنون میشم با فالو و لایک و کامنت این خواهرتون رو حمایت کنید،نیاز مند یاری تکککک ب تککککتون هستم الهی که خدا به کسب و کار و زندگی همتون رونق و برکت بده🤲🤲🤲🤲
جدی جدی خرید عید قراره بکنین؟😕 یعنی می‌خواین واسه عیددیدنی لباس و اینا بگیرین؟😕 چه دل خجسته ای د ...

عزیزم خانه مادر تون نمیروید خانه مادرشوهر هم نمیروید ....خب عید هست آدم میپوسه ....با رعایت فاصله و بهداشت و ....اتاقی نمیافته ...آدم از فرداش که هیچ از ی دقیقه دیگه اش خبر نداره ....من که با خرید کردن ی کمی حالم خوب میشه ....

تازه هزینه بوتاکس  و رنگ مو و مراقبتی پوست ....هم برا عید میدهم 

فعلا دوتا مانتو و یه شلوار و پیرهن و یه شومیز واسه خودم دادم دوختم 

دوتا مانتو و یه پیرهن و یه شومیز واسه مامانم دادم

همش شد یه تومن🙂

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

هست ولی جایی قرار نیست بریم برای دل بچه ها می خرم

میدونستی کرونای اینگلیسی سن ۵ تا ۱۵ سال رو بیشتر درگیر میکنه؟؟چیز واجبی نی وقتی سلامتیشون انقدر واجبه ...بچه ها کمتر از بزرگا مراقبت و رعایت میکنن جای شلوغ خطر داره براشون

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
خودمون میتونیم بهش یکم روح بدیم . با اینکه مهمونی اینا نداریم ولی هم هفت سین میچینم هم سبزه میزارم ه ...

رسومات ک پابرجاست

اما اون حال و هوا و شوق، قدیمو نداره

انقد الان گرونی و بدبختی و مریضی هست ک مثل عید نوروزهای قدیم دلچسب نیست 

مخصوصا واسه ما ک عقدیم و می‌خواستیم بعد عید بریم خونه خودمون و خواهرزاده همسرم 17ساله فوت شد 😔

اسم مستعار سمیه 😁😁
بیرون نمیریم 

خب پس الانم بهتره خرید نکنید چون قیمتا رو بیشتر میکنن فقط پولتون بیخودی میره

اینجانب جومونگ دوبار توسط جاسوسان (چیزای سایت😒) فروخته شدم و تسو (نی نی یار) کاربریمو به آتش کشید ولیییی من دوباره بازگشتم💜😐🤣