2821
2789
عنوان

شکلات

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 27 پست
نمیندازم دور اگر اینطوره میذارم تو کیسه بچم کوچیکه میریزم سرش خوشش میاد بازی میکنه باهاشون 

دمت گرم ولی شکلات میخری مصرف نداری ندا بده ی ربعه تهش و درمیارم 🤣🤣🤣

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
به روش بن ماری ذوب کن بریز روی کیک.تا مصرف بشه دیگه نمونه..

کاکائو نیست ها شکلات آب‌نبات از این شکلات ترش ها و این‌است 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واسه ما نهایتش با قایم کردن ۱۰روز می مونه😅😅

خوبه که 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
دمت گرم ولی شکلات میخری مصرف نداری ندا بده ی ربعه تهش و  درمیارم 🤣🤣🤣

من خودم اصلا نمی‌خرم اینام مال تزئین جهیزیه ام بوده مونده

آره 😐 روی میز جلو مبلی گذاشته بودم بخوریم سه ساله نخوردیم 😬

نههههه من عاشق شکلاتم در عرض ۵ دقیقه میتونم 30 تا شکلات کاکائویی ی جا بخورم 😍🤤🤤🤤🤤

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️
اهان...اونا که خراب نمیشه...مصرف کنید....

آهان دستت درد نکنه 😍 

مهمونم نیومده خونتون تو این ۳سال؟

نه😐پایین خونه مادرشوهرمم هرکی میاد میره بالا خونه ما نمیان 

نههههه من عاشق شکلاتم در عرض ۵ دقیقه میتونم 30 تا شکلات کاکائویی ی جا بخورم 😍🤤🤤🤤🤤

بیا اینا رو ببر بخور 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز