سلام حدود یه ماهی میشه موهای خودمو دخترم شپش زده شامپو حنا روغن زیتون همه چی زدم به موهام اما امروز تو سایت خوندم بعضیا واجبی جواب گرفتن منم زدم دو دقیقه هم بیشتر نبود رو سرم شستم ولی مدهام خیلی خشک شد عین سیم ظرفشویی میخوام بدونم خوب میشه این حالتش یا نه ؟
خجالت نداره گلم منم هیچ جا نمیرم وقتی میگم هیچ جا به معنای واقعی جایی نرفتم فقط دو سه بار دختر کوچولوی همسایه اومد پیش پسرم بعدش متوجه شدم شپش گرفتیم بعدشم دکتر لوسیون داد نابود شدن
زدم شامپو همه کار کردم .تو همین سایت نوشته بودن چند نفر
یه مشکل دیگه اینه که تخم شپش توی ملحفه و لباس میمونه و حتی اگه شامپو بزنی و خوب بشی بازم درگیرت میکنه
یه اسپری هایی هم هست ضد شپشه برای لباس و ملحفه و وسایل خونه س
وقتی مطمئن شدی دیگه همه شپش های سر خودتو و دخترت مردن به همه وسایلت از اون اسپری ها بزن
خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
بعدش هم من شنیدم اگه روغن بادام تلخ استفاده کنی دیگه نمیان سمتت چون از بوی اون بدشون میاد ولی من چون هم زود متوجه شپش شدم زیاد تخم ریزی نکرده بودن و هم اینکه موهام کوتاه پسرونه بود زود از شرش راحت شدم و روغن استفاده نکردم