2821
2789
متاسفانه اگر هم مردا خوب باشن من باور ندارم چون گیرم بدش افتاده و زندگیمو نابود کرد

خب تو انتخابت بد بوده  از روی احساس تصمیم گرفتی نه از روی عقل، مثل تو خیلی زیاد هستن که با 4 تا عاشقتم و دوستت دارم گفتن طرف بهش ووابسته میشن و فکر میکنن مرد رویاهاشونه، هیچوقت احساسی تصمیم نگیرید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای توروخدا بیخیال😐فان بودا😐

بابا، استارتر شوخی کرد، یعنی متوجه نشدین؟🤣🤣🤣🤣

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
میشه خواهرانه نگاه کنین و بی احترامی نکنین من اهل خوزستانم دوبچه دارم و یه شوهرکارگر،،همیشه وضعم این ...

بچه هات چندساله ان؟ جنسیتشون چیه؟

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍

لا اله الا الله😶😑

و بِالوالِدَینّ کُمکوا تَکونوا البِیت.......!!🙏🏻به پــــــــــدر و مــــــــــادر خــــــــــود در خــــــــــانه تکــــــــــانی کــــــــــمک کنـــــید......!!!💪🏻مــــامـانم در حـــــال گـــول زدن مــــــن ☹️مــــــــــیگه حدیثه🥴..........................................غمگینم😔😔😔.خالی بستم ....خدا شاهده دارم میترکم از خوشی 😂فقط دیدم مد شده،گفتم منم بگم.لامصب بد جور کلاس داره!!!!!بذار یه بار دیگه بگم:غمگینم😔😞😂😂✌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌✌         ................................................. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌یعنی داغونما......دیشب تا صبح نشستم، با هر دینی حساب کردم بازم میرم جهنم !!!!!!!!!!!!!!!‍‌‌‌‌‌‍‌‍‍‌😂‌‌‍‌‌‌‌‌‍‌‍‍‌😂‌‌‍‌‌‌‌‌‍‌‍‍‌😂‌‌‍...........................زندگی من اینجوریه که مثل روان شناسا صحبت میکنم؛مثل روانیا عمل میکنم❤
میشه خواهرانه نگاه کنین و بی احترامی نکنین من اهل خوزستانم دوبچه دارم و یه شوهرکارگر،،همیشه وضعم این ...

علاقه داریا به این شکلک😞

چیه رواعصابه،تموم تاپیکات همه این شکلکه 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

والا که اومدن😐😐😐 فکر نمیکردم عمو قناد انقدر طرفدار داشته باشه وگرنه میگفتم عمو پورنگ😂 کمپین_ح ...

به عموی مهربونی ها، عمو پورنگ چیکار داری؟ 😐😐

من 9 سالم بود همین شکلی بود، الان 29 سالمه هنوزم همین شکلیه   ، روز به روز جووونتر میشه

عموپورنگ_تنها_نیست#