imane_goli مدیر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 4321 عنوان طلای دست دوم | مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 20 پست خرید طلای دست دوم بهتره تا طلای نو؟ آیا طلافروشی ها ممکنه کلاه بذارن؟آیا طلای دست دوم بیشتر سود هست تا نو؟؟؟ 1399/12/01 | 10:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hhhfffzzz عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 6153 قبلا اصلا اینجوزی نبودا از اولش که این قانون مسخره رو شروع کردن، من شنیدم واقعا سورپرایز شدم...&nbs ... همیشه اینطور بوده، برا فروش وخرید، زیرقیمت تابلو میخرن، مثلا من یه تک پوش سالها زود خریدم1500بعدچندروز بردم فروختم500ضررش بود1تمن ازم خرید، باهر معامله ای میدونی چقدسودمیکنن السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام).
hhhfffzzz عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 6153 خب توی بلند مدت چی؟ مثلا ۵ سال ؟ بازم طلای نو ضرره؟؟ شاید همون قیمت خودشو دربیاره ضررنکنه، یاکم سود کنه، ولی بگردهمیشه دست دوم بخر تمییزمیشوری چندبار، نو ضررش زیاده، من قبلنا نمیدونستم همش نومی خریدم، یامیرفتم طلافروش میفروختم خیلی ضررمیکردم السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام).
ماه_طلایی1 عضویت: 1396/03/26 تعداد پست: 11491 همیشه اینطور بوده، برا فروش وخرید، زیرقیمت تابلو میخرن، مثلا من یه تک پوش سالها زود خریدم1500بعدچند ... درسته همیشه زیر قیمت خرید میفروشیم. قبلا فقط مالیات و اجرت ساخت ازش کم میشداما چند سالی هست که علاوه بر کم شدن اون مبلغ اجرت و مالیاتی که موقع خرید دادیم، طلا رو هم زیر قیمت تابلو حساب میکنن متوجه منظورم شدین؟
imane_goli مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 4321 شاید همون قیمت خودشو دربیاره ضررنکنه، یاکم سود کنه، ولی بگردهمیشه دست دوم بخر تمییزمیشوری چندبار، نو ... ممنون بابت راهنمایی🌸
hhhfffzzz عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 6153 درسته همیشه زیر قیمت خرید میفروشیم. قبلا فقط مالیات و اجرت ساخت ازش کم میشد اما چند سالی هست ... آره متوجه شدم، ممنون السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام).