2777
2789
عنوان

خاهشا بیاین دوستان راهنمایی کنید جواب سوالامو بدین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 84 پست
بنظرم زشته چون فامیله مثلا چی بشه

بلاک که شوخی گفتم ولی ماپسرا هرچی ازطرف دخترا بیشتر کم محل بشیم بیشتر حساس میشیم وبیشترتلاش میکنیم وفقط دریک صورت ازعشقمون دست می‌کشیم که ببینیم دختره خیانت کا رو اهل دوستی باافرادمختلف هس واهمه میگه ومیخنده وباهرکسی حرف میزند وبه شخصیت ودخترانه بودنش احترام نمیزارد خلاصه حفظ شخصیت وکمترتوجه کردن به عشقت وقتی# میخوای یک گربه بگیری باید کم محلش کنی و کاری کنی فک کنه حواست بهش نیس#

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلاک که شوخی گفتم ولی ماپسرا هرچی ازطرف دخترا بیشتر کم محل بشیم بیشتر حساس میشیم وبیشترتلاش میکنیم و ...

واقعا اخه میترسم برع و برنگردع 

یعنی اگ دیدمش چطور رفتار کنم در حالی ک اول با هم حرف میزدیم و خیلیم جور بودیم

واقعا اخه میترسم برع و برنگردع  یعنی اگ دیدمش چطور رفتار کنم در حالی ک اول با هم حرف میزدیم و ...

یک هفته خودتو کنترل کن و کاری کن بدوند استواری واتساپش نگاه نمیکنی و یک هفته کاری کن تا بیرون هم نبینی اونو و شما بایک خط دیگه که عشقت ندارد واتساپ نصب کن وپروفایلش چک کن و ساعت آنلاین بودنش

یک هفته خودتو کنترل کن و کاری کن بدوند استواری واتساپش نگاه نمیکنی و یک هفته کاری کن تا بیرون هم نبی ...

نمیتونم اینکارو کنم چون خطی جز همین خط ندارم و نمیتونم بگیرمم

یک هفته خودتو کنترل کن و کاری کن بدوند استواری واتساپش نگاه نمیکنی و یک هفته کاری کن تا بیرون هم نبی ...

یعنی منظورت اینه ک با این خطی ک اون دارع ی هفته ان نشم درسته؟

خوشبخت باشین عزیزم ولی اون شمارمو برده در حالی ک اول نداش از گوشی پسرخالم برده دوم اینک ی استوری گ ...

حالا من نشد تک تک اتفاقات و جزئیات رو تعریف کنم،فقط بهت میگم بیخیال باش یه پروفایل ثابت واسه خودت بزار ،اگر قصدی داشته باشه یه روز میاد میگه لازم نیست تو کاری کنی،تو که از خودت نروندیش ،داری زندگیت رو میکنی

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400
نمیتونم اینکارو کنم چون خطی جز همین خط ندارم و نمیتونم بگیرمم

شما یک هفته کامل درفضای مجازی وحقیقی نباش وبه یکی از دوستات بگو تا فضای حقیقی یامجازی عشقت کنترل کندوببیندعکس پروفیل عشقت چ هس و اگه کسی داری بیرون از منزل بهش بگو زیرنظرداشته باشد رفتارعشقت تا شما به یک نتیجه برسی وبدانی مهم هستی واسش

حالا من نشد تک تک اتفاقات و جزئیات رو تعریف کنم،فقط بهت میگم بیخیال باش یه پروفایل ثابت واسه خودت بز ...

یعنی با این کارام بد شدع فک کردع نمیخامش اخه استوریاش جوریه ک انگار پسش زدم

شما یک هفته کامل درفضای مجازی وحقیقی نباش وبه یکی از دوستات بگو تا فضای حقیقی یامجازی عشقت کنترل کند ...

کسیو ندارم ک بهش دسترسی داشته باشع ک ببینش و بدونه رفتارش چطورع ولی با گوشی میتونم ک ب خواهرم بگم کنترل کنه

کسیو ندارم ک بهش دسترسی داشته باشع ک ببینش و بدونه رفتارش چطورع ولی با گوشی میتونم ک ب خواهرم بگم کن ...

اکی یک هفته به آبجیت بگو تا پروفایلش چک کنه و ساعت آنلاین بودنش وکاربعدازیک هفته ات عکست بزارپروفایلت و عکس العمل عشقت ببین و اصلا استوری اش چک نکن یجوررفتارکن فک کنه شمارش پاک کردی خخخخ

اکی یک هفته به آبجیت بگو تا پروفایلش چک کنه و ساعت آنلاین بودنش وکاربعدازیک هفته ات عکست بزارپروفایل ...

الان ب نظرم میدونه شمارشو پاک کردم اخه استوریاشو نمیبینم و تو تل اول جز مخاطباش بودم الان پاک شدم چون از اونجام شمارشو پاکیدم و داخل گوشی خواهرم میبینم استوریاش اینه ک 

تو خوب باش اگ کسی خوب بودنت را بفهمد در کنارت میمونه و هر کس نفهمید یک روز دلش برای خوب بودنت تنگ میشه 

ی الماس داش خم شد گردو رو بردارع الماس از تو جیبش افتاد مراقب الماساتون باشید

و ی بارم ی اهنگ غمگین استوری کردع بود دلم شکانی و ... از اینجور حرفا

الان ب نظرم میدونه شمارشو پاک کردم اخه استوریاشو نمیبینم و تو تل اول جز مخاطباش بودم الان پاک شدم چو ...

من اطلاع کامل از سن و شغل دوتاتون ندارم ولی اگه دوس داری امروز عکس العمل عشقت ببینی عکس خودت بزارپروفایلت و تا اخر شب هم تو وات آنلاین باش تا حسابی عشقت کباب بشه و ببینی رفتارش بداخلاقش وشکاک بودنش وخیلی چیزای دیگه و اصلا هم استواری اش نگا نکن

من اطلاع کامل از سن و شغل دوتاتون ندارم ولی اگه دوس داری امروز عکس العمل عشقت ببینی عکس خودت بزارپرو ...

نمیشه اینجور ک بدتر فراریش،میدم😂

یعنی اون استوریایی ک گذاشتم زشت بودع؟

نمیشه اینجور ک بدتر فراریش،میدم😂 یعنی اون استوریایی ک گذاشتم زشت بودع؟

باید برخلاف اون چیزی که دوس داره انجام بدی تا بشناسی رفتارش یامسلا یک حروف الکی به اسم یک نفربزارپروفایلت ببین اصلا حواسش هس حسابی بهت