2777
2789
عنوان

بنظرتون زشته اگه اینکارو بکنم؟😞😞😞شما بودین میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 41 پست
گفتی انگشتر هم خریده؟ حرفمو پس میگیرم پایان خدمت که سهله شما ببین از اول نوزادیش چه جشنایی برای ایشو ...

دهنت سرویس خیلی خندیدم😂😂😂😂

😍 انشالله😍انشالله😍انشالله😍 00/11/22 تاریخ بهم رسیدن مونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکاا نداره عزیزم پرسیدم فقط کلا منو انداختی تو فکر ، ما قهریم ولی تازه سربازیش تموم شده فکر کنم نم ...

ای جان بخر براش حتما اینجوری ب این بهونه اشتی هم میکنه باهات. چن وقته باهمین؟ ما 8 سال

یکمی اسم کاربریت یادمه ولی آلزایمرم نمیذاره چیز بیشتری یادم بیاد😕

نمیدونم گروه گلابی ها زو یادت میاد یا نه  نشناسی هم بچه های قدیمیم  دیگه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
اسی از عشق زیاد مراسم ختنه سوران هم نگیری واسش😂😂😬😉 فان#   هر طور خودت صلاح میدونی لااقل ...

یکی از دوستان گفت از اول بدو تولدش هرمناسبتی رو جشن بگیر. پس طبق گفته شماهم ختنه سرور هم جشن میگیرم.😂😂😂 جدی میگما

یکی از دوستان گفت از اول بدو تولدش هرمناسبتی رو جشن بگیر. پس طبق گفته شماهم ختنه سرور هم جشن میگیرم. ...

خوب فکر کن با عجله تصمیم نگیر قبل ختنه سورون شب شیش داریم جشن نامگذاری داریم 

ننننه نمیتونم مال دنیا یه لحظه کورم کرد بذار حقیقت رو بگم واقعا نگیر کیک پایان خدمت واقعا واقعا واقعا کار بی ربطیه مناسبت های دیگه رو بگیر و خوش باشید انشاا... کنار هم 

یکی از دوستان گفت از اول بدو تولدش هرمناسبتی رو جشن بگیر. پس طبق گفته شماهم ختنه سرور هم جشن میگیرم. ...

تو میگیری دختر 😂اگه واسه منم آیفون میخریدن من جشن گودبای پمپرز هم میگرفتم😂😂😂

چه حیف که فقط تو مناسبتا دو تا شات از اینستا میگیره و میفرسته😃😉

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷

ننننه نمیتونم مال دنیا یه لحظه کورم کرد بذار حقیقت رو بگم واقعا نگیر کیک پایان خدمت واقعا واقعا واقع ...

😂😂😂