2777
2789
عنوان

پسری که هم نماز میخونه هم مصرف الکل داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2356 بازدید | 58 پست
نگو 😥

به دین توهین میکنن به مخاطبشون توهین میکنن یعنی کدوم دختریه میخواد زن این ادم بشه خدا شفاش بده حتی مدرن هاش هم ایناروقبول ندارن شب خوش

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خندم گرفت خو😢    

بخند😂😂😂😂😂😂😂😁😁😁😁😁😁😁

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁

بنظرم این آقا به بلوغ فکری نرسیده. وقتی تمام آیات و روایات میگن حرامه پس حرامه. ما هم ممکنه تو شرایطی قرار بگیریم که به مشروبات الکلی و مواد مخدر فکر کنیم واسه به آرامش رسیدن و بقولی زدن به بیخیالی اما وقتی پیش خودمون حساب کنیم که الکل انقدر نهی شده از طرف خدا و خلفاش پس سمتش نمیریم

بنظرم آدما واسه آسودگی و چند ساعتی بیخیال بودن میرن سمت این چیزا. کما اینکه گاهی شاید تو بن بست های زندگی ما هم بهش فکر کنیم😔

من خدایی دارم که بی نهایت به من لطف دارد این را از چشمان زیبا و مهربان عزیزانم فهمیدم