2777
2789
عنوان

همسر سپاهی

| مشاهده متن کامل بحث + 3619 بازدید | 46 پست
همسر هرشغلی داشته باشه انسانیت و اخلاق خودش جلوتر از شغلشه میتونه طلافروش باشه سگ اخلاق میتونه کا ...

بله درست میفرمایید 

همچیز الان درسته جز شغلش ک اگه من بتونم کنار بیام واردش میشع 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خب خیلی اهل خونه داری و این حرفا نیستم  سرکار میرم و پوششم هم معمولیه مانتو و موهام هم ی مق ...

خب سپاهی بخاطر شغلشون شرایطی دارن و یکم خشکن

حجاب و اینا باید کامل باشه 

تو اینستا نمیتونی عکس خودت و همسرتو بزاری مثل این بلاگرها 

عروسی هاشون فرق داره

من یه خواستگار داشتم ردش کردم😑😑

کلا یه فازایی داره زندگی باهاشون که من دوس نداشتم

خب سپاهی بخاطر شغلشون شرایطی دارن و یکم خشکن حجاب و اینا باید کامل باشه  تو اینستا نمیتونی عک ...

این خودش اصلا ادم تو فازی نیس😂فقط بخاطر اینک بیکار نباشه و اینا دارع میرع 

ما 4 سال عاشق هم بودیم و بخاطر ی شغل نمیخاد از دستم بده واسه همین بهم گفت ک یکم پرس و جو کنم ببینم شرایط سخت و اینا نداشته باشه ک اوکی اگرم ک سخت باشه شغل بعدی😂

عروسی و جاهای موزیک دار و لختی نمیتونی بری.. ماموریت میرن... ولی درآمد دارن. مزایا دارن... مشهد هم هتل سهمیه دارن😎و خیلی جاها. حجاب و آداب رعایت بشه باید. مواظب حرفایی که پیش بقیه می‌زنن هم باید باشن

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....
نامزد کردید ولی شرایط شغلی همسر ایندتو نمیدونی؟ ایشون خودش باید میگفت اگه شرایطی هست 

اره چون خانواده با دوستی موافق نیستن ماهم در حد ی خاستگاری و اینا ک مثلا رسمی ب نظر بیاد پیش رفتیم 

خب سنمون هنوز انقدر زیاد نیست ولی 4 سال پای هم نشستیم و بخاطرع سربازیش خب بیکار بود تا الان ک تموم شده اون ک اصلا نمیدونه😂اون خودشم مثل من ی ادم معمولیه

عروسی و جاهای موزیک دار و لختی نمیتونی بری.. ماموریت میرن... ولی درآمد دارن. مزایا دارن... مشهد هم ه ...

اخه چجوری عروسی نرم😐اینا واقعا جز شرایطشه؟؟من یک روز اهنگ گوش نکنم میمیرم😂حتی خودش 

اتفاقن مشهد هم هستیم

اول از هرچي بهت بگم مرداي پاسدار اكثرا خيلي اهل زندگي و خانواده هستن چون كلا خيلي خانواده بها داده ميشه تو اين ارگان ! 

از سختياش اگو همسرت عملياتي باشه خوب سختره و دوري و شب كاري و ماموريتش زياده 

اگر اداري باشه خب راحت تره و مشكل خاصي نيس 

از لحاظ ظاهري به هر حال كمي بايد بيشتر رعايت كنيد 

ولي ارايش و اينا كه مشكلي نيس 

راجب عروسي هم مشكلي نيس كسي شمارو نميپاد كه چيكار ميكنيد ! 

بازم سوالي بود در خدمتم

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
خب سپاهی بخاطر شغلشون شرایطی دارن و یکم خشکن حجاب و اینا باید کامل باشه  تو اینستا نمیتونی عک ...

اصلا درست نيست حرفاتون 

چه ربطي داره ؟ 

بلاگر داريم شوهرش سپاهيه و عكسم ميزاره 

اصلا درست نيست حرفتون

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
اول از هرچي بهت بگم مرداي پاسدار اكثرا خيلي اهل زندگي و خانواده هستن چون كلا خيلي خانواده بها داده م ...

من خیلی ادمه جلف و اینا نیستم ی تیپ رسمی و مرتب و سرسنگین فقط علاقه ب چادر ندارم ینی از هرچی ک مشکی باشه فراریم این موضوع رو میدونه واسه همین خیلی نگرانمه😂

اره اداری خوبه 

من فقط شنیدم نمیشه بلاگر و ادم معروف بود 

حقوق هاشون چطوره؟؟این سوال من نیست سوال خودشه میگه بپرسم😂