2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 40 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کرونا اگر بیاد

نه فکر نمیکنم چون ما استامینوفنو نمیتونیم بخوریم چطور پادتنه ضعیف شده ی کرونا رو بزنیم وقتی بعدش بیماریشو ب صورته خفیف قراره بگیریم

خدایا شُکرت❤🧿
خیلیا هروز دارن زایمان میکنن ...منم باردارم ترسع چی مثلا کرونا؟خب مگه شرایط مثله قبله ک هرجا بخوای ب ...

همش فکر میکنم اگه تو بارداری کرونا بگیرم چی میشه !!! 

خیلیا هروز دارن زایمان میکنن ...منم باردارم ترسع چی مثلا کرونا؟خب مگه شرایط مثله قبله ک هرجا بخوای ب ...

بعد از طرفی این درد حالا حالا هاااا  هست  ، میترسم سنم بالا بره !!!

من دوست دارم اقدام کنم ولی میترسم  از شرایط استرس بگیرم !!!

احتمالا ادمه ایترسی و مظطربی هستی من هم اوایل اینجوری بودم ولی خب وقتی در حاله اقدام باشیو توو پروسه بارداری باشی باید باردار بشی و نمیتونی متوقفش کنی فقط باید رعایت کنی خدا بزرگه 

خدایا شُکرت❤🧿
بعد از طرفی این درد حالا حالا هاااا  هست  ، میترسم سنم بالا بره !!!

خب دیگه منم سنم جوری نبود ک بشینم دست ب دعا که زودتر بره و باردار بشم اومدیم تا ۵ساله دیگه باشه 

خدایا شُکرت❤🧿
چند سالتونه؟

۳۳هستم و باید زودتر باردار میشدم چون چندساله که ازدواج کردم میخواستم ۳۵ باردار بشم ک کرونا اومدو وقتی ک معلوم نیست کی بره ادم مجبوره

خدایا شُکرت❤🧿
احتمالا ادمه ایترسی و مظطربی هستی من هم اوایل اینجوری بودم ولی خب وقتی در حاله اقدام باشیو توو پروسه ...

از این بیماری خیلی میترسم از اینکه خانواده ام بگن هول بود حالا باردار بشه تو این وضعیت !!!

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز