2777
2789
عنوان

بیاین راجب جن بحرفیم

112 بازدید | 16 پست

تعریف کنین شما

من ی دوستی داشتم ک مطمعنم راست میگفت تعریف میکرد ک حتی باهاش حموم میره و حتی ی بار شامپو رو دادع بود دستش 

یکی دیگم میگف تو حموم بودم یهو یکی پشتمو لیف کشیده برگشتم دست نبوده سم بوده

منو تو تاپیکای انرژی مثبت 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من میگم جن وجود نداره اگرم وجود داره با ما کاری ندارن تو بعد ما نیستن هر نشونه ای دیده شده روح بوده 

خیلی قلبمو شکستی، امیدوارم وقتی دست میکنی تو جیب لباس زمستونیت، رسیدهای سال ۱۳۹۹ بیان بیرون. تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم

اسمت زهرا نیس؟

نه اسمم این نیست .چطور مگه؟

خیلی قلبمو شکستی، امیدوارم وقتی دست میکنی تو جیب لباس زمستونیت، رسیدهای سال ۱۳۹۹ بیان بیرون. تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم

همین طوری ی رفیق دلشتم ب اسم زهرا عاشق نیمار بود

آها نیمار که طرفدار زیاد داره 

من ی زهرا و ی پانیذ میشناسم که عاشق نیمارن ولی نه به اندازه ی من