2777
2789
عنوان

دهه نودیا🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 82 پست
@aghrab     @نیکی0     @marefat70     @دخمل_کورد_00   & ...

به ما آزاری نرسوندن😂😂😂😂😂😂

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شهید این راهم😂

چرا آخه😂😂😂😂😂شهادت مبارک😂😂😂😂

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁
سر ب سرش میذارم با جمله هاش رگبار میبنده بهم😂

خیلی پس زخمی شدی 😂😂😂😂😂

حالم از بچه های پررو و بی چاک و دهن که نمیفهمن احترام به بزرگتر یعنی چی و پدرو مادرشون اصل رو بر فرزند سالاری گذاشتن متنفرم متنفرررررر

من خودم یه پسر ۸ ساله دارم. 

تربیت بچه باید درست باشه

😐😂

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                
واقعا زبونم بند اومد 🤐⁦🤦🏻‍♀️⁩😂

من نیز🤔😰😰🤪🤪🤪🤪

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀

بچه من باز قراره چي بشه😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

حالم از بچه های پررو و بی چاک و دهن که نمیفهمن احترام به بزرگتر یعنی چی و پدرو مادرشون اصل رو بر فرز ...

عزیزم حالا اروم باش تو😃

اره بچه باید تربیت داشته باشه موافقم 

منم دختر خالم ۶ سالشه ب من میگ ابجی تو ک تو خونه اصلا کار نمیکنی😒 ب مامانتم کمک نمیکنی😑 حداقل برو اشپزی یاد بگیر کیک بپز سرگرم شی🤕😳😐😐😐

چون خالم کیک زیاد میپزه مثلا میگ از مامانم یاد بگیر