2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 70 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ارتجاعی بودین

حلقوی و ارتجاعی البته دکتر گفت مطمئن نیستم صد در صد ارتجاعی باشه

بعد رابطه پارگی به وضوح قابل تشخیص بود توسط پزشک. قابل توجه اونایی که میگن ارتجاعی بعد رابطه قابل تشخیص نیست

من جدا شدم و بعد یکسال باز وارد رابطه شدم مثل همون روز اول درد داشتم

من رفتم برای معاینه اصلا نتونستم تحمل کنم ک دستگاهو باز کنه و معاینه درست کنه دکترم

منم واقعا میترسم 

اما من زایمان طبیعی داشتم 

بعد از زایمانم دردم انقد شده اخه خیلی بخیم زد کوچیک کرد بعد حین رابطه حس میکنم داخل رحمم چیزی هس ک موقعه ورد ب چیزی برخورد میکنه  

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤

عزیزم من ۲۰ساله ازدواج کردم وارتجاعی بودم وفقط شوهرم میدونه حتی مادرم نمیدونه سه تاهم سزارین داشتم هروقت پیش نوازی به انذازه کافی و طولانی بود اصلا درد ی نیست ولی وای به روزی که دلم نخواد ومجبور باشم اونوقت حتا خون هم میاد چسب میشه

من حتی برای ی لمس با دست هم میترسم و دستشو میگیرم  واقعا خسته شدم  

دقیقا منمممم از ترسه بخدا هی میگم نکن تروخدا ک خیلی ناراحت میشه میگه تو ذوقم میزنی خیلی درکم میکنه ها...ولی من کلا حتی ا رابطه بدم اومده ا این درد کوفتی  دوس دارم هر دو سه ماه ی بار

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤