2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 70 پست
خون نمیاد، چند روز رابطه نداشته باشی دوباره مثه اولت میشی. کل خصوصیاتش همیناس

واقعا اینو ک راست میگی چند روز که رابطه نداشتم دوباره خواستیم انجام بدیم انگار اولین باره دارم انجام میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم واس خودم میپرسم چون الان که عروسی کردم هر دفعه که میخوام رابطه داشته باشم درد دارم هر دفعه&nbs ...

ببین من پنج سالو نیمه تقریبا ازدواج کردم ولی بازم دررررررد دارم هربار میشینم گریه میکنم از رابطه متنفر شدم اصلا گاهی وقتا بخاطر همین از ازدواج هم پشیمون میشم

اگر نمیتونی بدون توهین جواب بدی ،ریپلای نکن چون من جواب نمیدم. در زمان جنگ دفاع مقدس گاهی آبی برای خوردن نبود چه برسد آب خنک ،در عملیات فتح خرمشهر، دست به قمقمه ی آب میزدی آنقدر داغ بود که می انداختی اش،اما همه شاد بودند همه پر انرژی بودند انگار همه چیز فراهم بود،چون خدا آنجا با رزمنده ها بود.هرجا خدا باشد همه چیز هست در زمان سختی های زندگی اگر کم میاریم اگر سختی ها بر ما غلبه میکنه،چون خدا رو کم داریم.

اوایلش درد داری بعد خوب میشه

منم تا یه ماه اول اینجوری بودم

در مورد خونریزی هم بگم موقع اولین رابطه خون نیومد اما بعدش تو دستشویی خونریزی داشتم و تا یه روز نواربهداشتی استفاده میکردم البته در حد لک بود

عزیزم واس خودم میپرسم چون الان که عروسی کردم هر دفعه که میخوام رابطه داشته باشم درد دارم هر دفعه&nbs ...

درد ربطی ب پرده نداره 

من بعد دو سال با وجود بچه حین رابطه ا درد فقط گریم نمیگیره ک همسرم ناراحت نشه و الا خیلی درد دارم

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
وااای نگو از ارتجاعی   زمانی هم ک واژینیسم باشی نور علی نور میشه😣

اره عزیزم اول فک میکردم واژینیسمم ینی اوتقد میترسیدم از رابطه یه غول شده بود واسم زمانی ک رابطه داشتم اونقد خوشحال بودم بخاطر اینکه یه باری از دوشم پیاده شد یه گروه داشتم ک رایگان مشکلتوو حل میکردن اگ کسیو میشناسین ک این مشکلو دارن بگین تا اون گروهو بهش معرفی کنم

حتما دچار ولژینیسموسی ورزشای کگل انجام بده مشکلت حل میشه

نشد دکترم رفتم چند بار نشد ک نشد اولش ک تا هشت ماه بعدعروسی دختر بودم دیگه خسته شدم کاش میشد یک کاری کنم شوهرمم از رابطه متنفر بشه ولی همیشه همه چی برعکس میشه. البته خیلی مراعاتمو میکنه ولی دیگه نمیشه که کلا نباشه

اگر نمیتونی بدون توهین جواب بدی ،ریپلای نکن چون من جواب نمیدم. در زمان جنگ دفاع مقدس گاهی آبی برای خوردن نبود چه برسد آب خنک ،در عملیات فتح خرمشهر، دست به قمقمه ی آب میزدی آنقدر داغ بود که می انداختی اش،اما همه شاد بودند همه پر انرژی بودند انگار همه چیز فراهم بود،چون خدا آنجا با رزمنده ها بود.هرجا خدا باشد همه چیز هست در زمان سختی های زندگی اگر کم میاریم اگر سختی ها بر ما غلبه میکنه،چون خدا رو کم داریم.