سلام خانوما لطفا نترکونید اگه کسی اطلاعات زیادی داره میخوام درباره پرده ارتجاعی برام توضیح بده چه ویژگی هایی داره ؟لطفا جواب بی ربط ندین فقط میخوام اطلاعاتم از این نوع بالا بره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم واس خودم میپرسم چون الان که عروسی کردم هر دفعه که میخوام رابطه داشته باشم درد دارم هر دفعه&nbs ...
ببین من پنج سالو نیمه تقریبا ازدواج کردم ولی بازم دررررررد دارم هربار میشینم گریه میکنم از رابطه متنفر شدم اصلا گاهی وقتا بخاطر همین از ازدواج هم پشیمون میشم
اگر نمیتونی بدون توهین جواب بدی ،ریپلای نکن چون من جواب نمیدم. در زمان جنگ دفاع مقدس گاهی آبی برای خوردن نبود چه برسد آب خنک ،در عملیات فتح خرمشهر، دست به قمقمه ی آب میزدی آنقدر داغ بود که می انداختی اش،اما همه شاد بودند همه پر انرژی بودند انگار همه چیز فراهم بود،چون خدا آنجا با رزمنده ها بود.هرجا خدا باشد همه چیز هست در زمان سختی های زندگی اگر کم میاریم اگر سختی ها بر ما غلبه میکنه،چون خدا رو کم داریم.
عزیزم منم بودم ،تااونجا که میدونم تقزیبا از بین نمیره بلکه جمع میشه و باز میشه .بازایمان طبیعی ازبین میره کامل .منم سه تا سزارین داشتم .هنوزه همونه که بوده
عزیزم ما کلا خانوادگی ارتجاعی هستیم پرده ارتجاعی درواقع هیچ وقت ازبین نمیره مگر با زایمان طبیعی و در هر رابطه فقط کش میاد و باعث درد میشه باید از ژل استفاده کنی و بدنت آماده باشه
وااای نگو از ارتجاعی زمانی هم ک واژینیسم باشی نور علی نور میشه😣
اره عزیزم اول فک میکردم واژینیسمم ینی اوتقد میترسیدم از رابطه یه غول شده بود واسم زمانی ک رابطه داشتم اونقد خوشحال بودم بخاطر اینکه یه باری از دوشم پیاده شد یه گروه داشتم ک رایگان مشکلتوو حل میکردن اگ کسیو میشناسین ک این مشکلو دارن بگین تا اون گروهو بهش معرفی کنم
حتما دچار ولژینیسموسی ورزشای کگل انجام بده مشکلت حل میشه
نشد دکترم رفتم چند بار نشد ک نشد اولش ک تا هشت ماه بعدعروسی دختر بودم دیگه خسته شدم کاش میشد یک کاری کنم شوهرمم از رابطه متنفر بشه ولی همیشه همه چی برعکس میشه. البته خیلی مراعاتمو میکنه ولی دیگه نمیشه که کلا نباشه
اگر نمیتونی بدون توهین جواب بدی ،ریپلای نکن چون من جواب نمیدم. در زمان جنگ دفاع مقدس گاهی آبی برای خوردن نبود چه برسد آب خنک ،در عملیات فتح خرمشهر، دست به قمقمه ی آب میزدی آنقدر داغ بود که می انداختی اش،اما همه شاد بودند همه پر انرژی بودند انگار همه چیز فراهم بود،چون خدا آنجا با رزمنده ها بود.هرجا خدا باشد همه چیز هست در زمان سختی های زندگی اگر کم میاریم اگر سختی ها بر ما غلبه میکنه،چون خدا رو کم داریم.