2777
2789
عنوان

خفگی

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نصیحت نمیکنم عزیزم ولی بنظر من اگر خدا میدونست ما توانایی و تحمل زندگی تو این دنیا رو نداریم هیچ وقت ...

میفهمم چی‌میگی😔ولی واقعا کم آوردم

کاربری دست دونفره🙏🏼
آره شنیدم ولی بنظرم خیلی سعی کنی که دستور مغزتو خنثی کنی شاید بشه

اینجوری که نمیشه عمرا چون واکنش اون موقع دست خودت نیست ولی اگه مثلا دار بزنی یا یکی مثلا کیسه پلاستیک بذاره سرت نتونی در بیاری ۷ دقیقه میشه

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩

بروبیمارستان به بیماران کرونایی خدمت کن اززندگیتم لذت میبری بادعای اونا مشکلاتتم حل میشه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
میفهمم چی‌میگی😔ولی واقعا کم آوردم

میدونم عزیزم ولی اگر راه دیگه رفتی نشده بدون خدا هم نمی‌خواد دوست داره زندگی کنی آدم از فرداشم خبر نداره از کجا میدونی بهتر نمیشه امشب شب قشنگیه منم برات خیلی دعا میکنم ولی نکن واقعا تو هم مثل همه لیاقت زندگی کردن داری و مهمی⁦☹️⁩😔⁦♥️⁩

میدونم عزیزم ولی اگر راه دیگه رفتی نشده بدون خدا هم نمی‌خواد دوست داری زندگی کنی آدم از فرداشم خبر ن ...

آخ امشب که خیلی قشنگه😍ولی نمیدونم چرا امشب خدا داره اذیتم میکنه

کاربری دست دونفره🙏🏼
آخ امشب که خیلی قشنگه😍ولی نمیدونم چرا امشب خدا داره اذیتم میکنه

من میگم خدا بنده هاشو خیلی دوست داره شاید ما فک میکنیم اذیت می‌کنه ولی حتما دلیل خوبی داره تو این شب ازش کمک بخوا خیلی باهاش حرف بزن ولی با اونکار خدا رو هم خیلی ناراحت می‌کنی من مطمئنم حواسش بهت خیلی هست 

من میگم خدا بنده هاشو خیلی دوست داره شاید ما فک میکنیم اذیت می‌کنه ولی حتما دلیل خوبی داره تو این شب ...

انشالله که همینطوری باشه🙂😍راست میگی‌آره بشینم حرف‌بزنم شاید شد

کاربری دست دونفره🙏🏼