2777
2789
عنوان

آرزو

344 بازدید | 14 پست

آرزو کنیم حال همه خوب باشد

خیابان, پر باشد از عابران سر خوشی که نه غصه‌ای برای خوردن دارند، نه مشکلی برای حل نشدن، نه دلیلی برای گوشه گیری و تنها بودن.

عابرانی که سرخوش و آسوده از کنار هم عبور می‌کنند

و می‌خندند، از ته دلشان می‌خندند.

آرزو کنیم حال همه خوب باشد

به خوبیِ عطر یاس کوچه‌باغ‌های قدیمی

به خوبی دو روز مانده به عید زمان کودکی

و به خوبی همان روزی که آرامش و عشق؛

به خیابان‌های این شهر، برگردد...💜🌹💓

چشم آهویی🌹❄❄خوب می‌دانم تحمل کردن من ساده نیست این که پایم مانده‌ای، عاشق نوازی می‌کنی .🌹🌹من تا پایان عمرم به این می‌اندیشم؛"زنی که عشق را می‌پذیرد، تا چه اندازه بی دفاع می‌گردد!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای منم دعا کنید 😭😭😭

عزیزم چرا گریه؟

چشم آهویی🌹❄❄خوب می‌دانم تحمل کردن من ساده نیست این که پایم مانده‌ای، عاشق نوازی می‌کنی .🌹🌹من تا پایان عمرم به این می‌اندیشم؛"زنی که عشق را می‌پذیرد، تا چه اندازه بی دفاع می‌گردد!!!
و ان شاالله كرونا بره دوباره شاد بگرديم

انشالله 

عزیزم چرا گریه؟

چون چیزی ندارم. ک. بهش دلخوش باشم و بخندم همه دلمو شکستن و راحت زندگی میکنن منم همیشه بدتر 😔حتی ی معذرت خواهی هم نمیکنن😭😭 ارزوم کاش خدا بهم بده🥺😔😭

میشه برای حاجتم دعا کنید ممنون میشم 😔🥺😭💔
چون چیزی ندارم. ک. بهش دلخوش باشم و بخندم همه دلمو شکستن و راحت زندگی میکنن منم همیشه بدتر 😔حتی ی م ...

بقیه رو ولکن ب خدا توکل کن 

منم کسی و ندارم فقط میدونم ک خدا برام هست 

الهی و ربی، من لی غیرک؟

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستین💚امیدوارم هر چی از خدا بخوایین بهتون بده
بقیه رو ولکن ب خدا توکل کن  منم کسی و ندارم فقط میدونم ک خدا برام هست  الهی و ربی، من لی ...

پس چرا خدا کمکم نمیکنه چرا خوشبختم نمیکنه؟ 😔😔 چرا هرکی رو دیدیم اومد دلمو شکست و رفت😭😔

میشه برای حاجتم دعا کنید ممنون میشم 😔🥺😭💔
پس چرا خدا کمکم نمیکنه چرا خوشبختم نمیکنه؟ 😔😔 چرا هرکی رو دیدیم اومد دلمو شکست و رفت😭😔

ببین عزیزم اول از همه خودت برای خوشبختیت تلاش کن منتظر کسی نباش ک بیاد خپشبختت کنه 

بعدشم یه فرد خوب رو از خدا بخواه ک سر راهت قرار بگیره و خوشبخت بشی 

همه چیو ب خودش بسپار مطمین باش برات بهترین رو کنار میزاره

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستین💚امیدوارم هر چی از خدا بخوایین بهتون بده
چون چیزی ندارم. ک. بهش دلخوش باشم و بخندم همه دلمو شکستن و راحت زندگی میکنن منم همیشه بدتر 😔حتی ی م ...

عزیزدلم اهمیت نده آدما کارشون دل شکستنه 💔

نگااااااررررررررر چی شدههههههه دخترررررر چرا قفل میکنس همه تاپیکاتو چیشده 

عزیزم جونی واسه تایپ طولانی ندارم😢