اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
عجبا😐 اینجا سایت همسریابی نیس از طریق واطسه و اشناها پیدا کنین
تواگ گذاشتی من ی شوهر اینجا پیدا کنم
بچه ها نمیدونم چرا بعضیا جبهه میگیرن چه اشکالی داره حتما مگه باید خانم جلسه ای باشیم که دونفرو بهم برسونیم الانم با وضعیت کرونا نه عروسی نه مهمونی نه جایی میشه رفت با کسی آشنا شد تو فامیل هم که نیس تو آشنا هم همینطور واقعا چیکار باید کرد،بعد من دیدم تاپیک زدن قصد ازدواج دارن اینجا شرایط شونو گفتن ،شاید واقعا ترس داشته باشه اما تحقیق میکنی بعد اقدام میکنی
حالا دیدی اون وسط غلط تایپی داشتم واسطه رو اشتباه نوشتم چیه شوهر میخوای بگ ...
🤭🤭🤭🤭🤭