2777
2789

درسی که از زندگیم گرفتم این بود که هیچ وقت از خودت ضعف نشون نده حتی مقابل عزیز ترین کست 

اگه عاشق شدی تو موضع قدرت عاشق باش جوری که به خودشون افتخار کنن نه این که دلشون برات بسوزه 

اگه محبت می کنی از روی قدرتت باشه نه بیچارگی که بگن می ترسه از دست بده محبت می کنه 

کمک می کنی با قدرت کمک کن 

حتی پدر و مادر وگرنه فک می کنن از بی دست و پا بودنت کمک می کنی 

اونایی که میگن دستمون نمک نداره اکثرا عشق و محبت و کمکشون رو نمی تونن ابراز کنن 

اگه کارمندی سرتو بالا بگیر ببین رییستم احترام میزاره بهت 

اگه رییسی اقتدار داشته باش ببین کارمندات چه سر به زیر میشن 

اگه دانش اموزی اگه معلمی 

میبینی دو تا عروس یه خانواده ان یکی احترام داره یکی نداره دلیلش اینه از اول خودشه شکونده دیگه کسی اونو لایق نمی دونه 

من عشق می دم چون عاشق خودمم و عشق خودمو با تو تقسیم می کنم این درسته 

نه از بیچارگیم 

سرتو بالا بگیر هیچ وقت ضعف نشون نده 

اروم اروم به عادت رفتاریت تبدیل میشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

#آفرین 😆

کاربری ب من داده شده 😊 ۱۵ سالمه نپرسین و حمله نکنین...😐اشک ها کلماتی هستند که قلب نمی تواند آنها را بگویدمُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون                     من دختریم ک هیچکس از غم و ناراحتیم خبر نداره و‌هیچکس گریمو ندیده