2777
2789
عنوان

وای خدا مرگم بده ی گند خیلی بدی زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 39 پست
میخوام شوهرم نفهمه

نمیتونم درکت کنم 

وسیله ست خراب میشه بخاطر رنگ میز به خودت مرگ میفرستی بعد میخوای همچین چیزی بی اهمیتی رو از شوهرت مخفی کنی؟ یه طوری برخورد نکن که بهش این اجازه رو بدی بخاطر همچین مسأله پوچی بهت حرفی بزنه که الان بخوای مسأله به این بی ارزشی رو ازش مخفی کنی 

یه چیز میگم گوش بده به حرف شوهرت هر اخلاقی که داره از پالس هاییه که تو به خودت میدی

به خودت احترام بذار عزیزم تو ارزشمندی حتی اگر کار اشتباهی انجام بدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس بده ببینیم چقدره آخه 

یدونه برادرم ظهر تاسوعا آسمانی شد قربونش برم من موندم تک و تنها با پدرو مادرم که کمرشون شکست داداش عزیزم دو ماه بود دومادشده بودی برای عروسیت کلی برنامه داشتم دای دایی بچه هام کجایی پس ،چع بی خبر رفتی، خونه بدون تو جهنمه  ،برای شادی روح داداشم صلوات بفرستین.
میخوام شوهرم نفهمه

هیچ وفت به شوهرت اینقدر بها نداره که قرار باشه همچین اتفاقای افتاد به چکنم چه کنم بیوفتی که اون نفهمه... چون ارزش خودت خیلی بالاتره.. یکم اعتماد به نفس داشته باش خانومی

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
https://s16.picofile.com/file/8425431176/۲۰۲۱۰۲۱۸_۱۱۰۶۵۶.jpg

دوباره تاپیک بزن همون اول کار این لینک رو بزار

چون دیر عکس فرستادی کسی جواب نداد

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم

اسي ببخشيد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5933427/خيلي-ميترسمتوروخداهركي-ميتونه-راهنماييم-كنه?postId=177546985

بچه ها گزارش ميزنيد؟تاپيكم بتركه ميخام لغو كاربري بزنم برم راحتتون كنم😅

بچه بودم از هیولاها میترسیدم بزرگ شدم فهمیدم آدما ترسناک ترن😔🖤