2821
2789
عنوان

خانم ها

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 16 پست
ميفهمم برام پيش اومده حق داري ناراحت باشي اما خق نداري خودتو به خاطر يه ادم بي ارزش ازار بدي سعي كن ...

نه بابا چرا باید خودمو بخاطر اون بی ارزش ناراحت کنم ولی هیچوقت هم فراموش نمیکنم 

گوش هایم را میگیرم! چشمهایم را می بندم! زبانم را گاز میگیرم! ولی حریف افکارم نمی شوم! چقدر دردناک است فهمیدن..!!           خوشبحال عروسک آینه آویزان به آینه ماشین، تمام پستی بلندی زندگیش را فقط میرقصد..!!                               ‌‌‌‌‌‌                      کاش زندگی از آخر به اول بود.. پیر به دنیا می آمدیم..                آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیم... سپس کودکی معصوم میشدیم و در، نیمه شبی با نوازش های مادر آرام میمردیم..!!!
منم همينطوريم وقتي كسي بدي در حقم ميكنه هميشه تو دلم ميمونه گاهي مجبورم روبه رو شم ولي خيلي سرد ...

منم همینطور دلم باهاش صاف نمیشه دیگه 😕نمیتونم هروقت حرف بزنم یا ببینم  یا هرچی.. یادم میاد...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز